Loqed Smart Lock het deurslot voor een Smart Home

Aanbiedingen van Loqed

Wil jij graag een smart home? Dan begint dit natuurlijk bij een huis waarbij je geen huissleutel meer voor nodig hebt. Met andere woorden een Smart Home begint bij Loqed. Jij kunt namelijk met een simpele aanraking en je telefoon in je zak de deur van jouw woning openen. Dit slot bied echt alles wat je nodig hebt en dat tegen een zeer scherpe prijs. Het mooie van dit slot is dat het heel veel voordelen heeft en ook nog is veilig is. Het volgende kun je verwachten:

  • Touch to Open
  • Hack-proof, SKG certified
  • 100% sleutelloos
  • Smart home intergraties
  • Codetoegang als Backup
  • Automatisch op slot (optioneel)

Zo zie je maar, dit slot bied meer dan alleen maar een slot van je woning. Bekijk daarom vandaag nog de aanbieding is er is en koop dit slot zodat jij de eerste of de laatste stap naar een smart home zet.

Waarom kiezen voor het Loqed Smart Lock

Het mooie van dit slot is dat het alleen opent wanneer jij dit wil. Zo maakt het slot wel verbinding met je telefoon echter weet hij precies wanneer jij je waar bevind, mocht jij dus via de achterdeur binnen komen dan zal hij nooit de voordeur openen. Daarnaast heeft hij een OLED display waarmee jij je welkom heet wanneer je thuis komt. Je hoeft nooit een back-up sleutel mee te nemen, mocht jouw mobiel leeg zijn dan heb je een codetoegang en een noodstroomaansluiting. Zo kun jij altijd binnenkomen ongeacht wat er gebeurd. Dit slot kan goed tegen een stootje en heeft een roestvrij-staal design. De motor van dit slot is krachtiger dan jij handmatig een sleutel kunt draaien.

Laat je gasten de deur zelf openen of open de deur op afstand

Krijg jij gasten of heb je een airbnb? Dan is het wel zo fijn als je gasten de deur zelf kunnen openen. Dit kun je doen door ze een toegangscode te geven maar ook door dit zelf op afstand te doen. Je kunt het helemaal doen zoals jij het wil, het is zelfs mogelijk om toegangstijden aan te geven, je gasten kunnen dan alleen binnen dat tijdzone naar binnen. Zo wordt het runnen van een Airbnb wel heel gemakkelijk. Daarnaast is het ook perfect voor wanneer je even weg bent en vrienden of familie staan aan de deur. Je kunt ze vanaf je mobiel gewoon toegang geven ongeacht waar je bent.

Koop de Loqed Smart Lock in de aanbieding

Ben je overtuigt en wil je de Loqed Smart Lock hebben? Dan koop je hem gemakkelijk op Loqed.com. Het mooie is dat er altijd wel een mooie aanbieding is daardoor jij dit geweldige slot nog voordeliger kunt kopen. Wil jij dit slot dus hebben kijk dan zeker even of er op dit moment een mooie aanbieding is voor jou. Goed om te weten is dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je bestelling. Zo heb je 30-dagen niet goed, geld terug, wordt je bestelling gratis verzonden en wordt hij compleet geleverd met Bridge en cilinder. Wacht dus niet langer en bestel de Loqed Smart Lock vandaag nog.

Bezoek Loqed

Google NL

€ 299.00

Vanaf nu open je je deur simpelweg met een aanraking. Je houdt je Bluetooth telefoon in je zak. Open, sluit en geef toegang aan vrienden, familie en gasten waar je ook bent met de Loqed app. Codetoegang en noodstroom zorgen ervoor dat je binnenkomt wat er ook gebeurt, terwijl binnen/buiten-detectie en touch-bevestiging ervoor zorgen dat je deur alleen opent wanneer jij dat wil.
Bekijk op Loqed