Lotto iedere zaterdag een trekking met jackpot

Aanbiedingen van Lotto

Lotto staat bekend als het kansspel waar je met jouw eigen nummer veel geld kan winnen. En dat klopt. Maar dat De Lotto 50 jaar geleden werd opgericht door sporters voor sporters, is minder bekend. De Lotto werd in het leven geroepen om geld bijeen te brengen voor de Nederlandse sport. Sinds haar oprichting is dat in totaal al zo’n 1,3 miljard euro en daarmee is De Lotto van groot belang voor de Nederlandse samenleving. 

Lotto speel mee met de bekendste loterij van Nederland

Elke week weer zijn er vele winnaar in Nederland die mee hebben gedaan aan de Lotto. Voor € 2,- per lot doe jij al mee en maak je kans om MILJONAIR te worden. Naast de Jackpot van minimaal € 2.500.000 zijn er nog vele andere grote prijzen te winnen die jou het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Elke zaterdag een trekking

Weekend hebben is uiteraard al grote pret, maar een weekend met een lot van de Lotto is nog leuker. Wanneer jij een lot heb van de Lotto maak je kans op miljoenen tijdens jouw zaterdagavond. De uitslag wordt dan bekend gemaakt (Bekijk hier de laatste trekkinguitslag). Je kunt ervoor kiezen om een los lot te kopen wanneer jij dat wilt, liever elke zaterdag mee spelen? Ook dat kan, sluit een abonnement af en speel elke zaterdag automatisch mee.

Jij een kans, de sport wint zeker

Nadat het prijzengeld is uitgekeerd staat De Lotto namelijk haar netto resultaat af aan NOC*NSF en 18 andere Goede Doelen. Zo maakt men dus kans om met Lotto veel geld te winnen, en wint de sport altijd. Word nu Lotto-abonnee en maak iedere week kans op de Jackpot van minimaal 2,5 miljoen! Met de nieuwe spelformule heb je 6x meer kans.

Koop nu een Lot

Ze hebben weer eens een super gave aanbieding bij de Lotto. Wanneer je nu besluit automatisch mee te spelen maar je 100 dagen lang iedere dag kans op het winnen van € 1.000,-. Hoe langer je wacht met je aan te melden hoe minder dagen jij kans maakt. Wacht dus niet langer en speel nu automatisch mee.
Speel mee met de Lotto
Elke zaterdag is er een Lotto trekking, en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! Speel automatisch mee met Lotto en ontvang een welkomstcadeau.
Speel hier mee
Elke zaterdag is er een Lotto trekking, en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! De Lotto Jackpot begint op €2.500.000. Wanneer de Jackpot niet valt stijgt de Jackpot de week erop en kan deze dus flink oplopen!
Speel mee