Lotto iedere zaterdag een trekking met jackpot

Aanbiedingen van Lotto

Lotto staat bekend als het kansspel waar je met jouw eigen nummer veel geld kan winnen. En dat klopt. Maar dat De Lotto 50 jaar geleden werd opgericht door sporters voor sporters, is minder bekend. De Lotto werd in het leven geroepen om geld bijeen te brengen voor de Nederlandse sport. Sinds haar oprichting is dat in totaal al zo’n 1,3 miljard euro en daarmee is De Lotto van groot belang voor de Nederlandse samenleving. 

Lotto speel mee met de bekendste loterij van Nederland

Elke week weer zijn er vele winnaar in Nederland die mee hebben gedaan aan de Lotto. Voor € 2,- per lot doe jij al mee en maak je kans om MILJONAIR te worden. Naast de Jackpot van minimaal € 2.500.000 zijn er nog vele andere grote prijzen te winnen die jou het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Elke zaterdag een trekking

Weekend hebben is uiteraard al grote pret, maar een weekend met een lot van de Lotto is nog leuker. Wanneer jij een lot heb van de Lotto maak je kans op miljoenen tijdens jouw zaterdagavond. De uitslag wordt dan bekend gemaakt (Bekijk hier de laatste trekkinguitslag). Je kunt ervoor kiezen om een los lot te kopen wanneer jij dat wilt, liever elke zaterdag mee spelen? Ook dat kan, sluit een abonnement af en speel elke zaterdag automatisch mee.

Jij een kans, de sport wint zeker

Nadat het prijzengeld is uitgekeerd staat De Lotto namelijk haar netto resultaat af aan NOC*NSF en 18 andere Goede Doelen. Zo maakt men dus kans om met Lotto veel geld te winnen, en wint de sport altijd. Word nu Lotto-abonnee en maak iedere week kans op de Jackpot van minimaal 2,5 miljoen! Met de nieuwe spelformule heb je 6x meer kans.

 
Bij de Lotto hebben ze op dit moment een geweldige aanbieding. Wanneer je namelijk nu een abonnee wordt maak je in mei iedere dag kans op € 3.000,-. Want bij de Lotto geven ze in mei namelijk iedere dag € 3.000,- weg en dat is dus een goede reden om nu abonnee te worden.
Iedere dag kans op € 3.000,-
Wil jij ook iedere zaterdag mee spelen met de Lotto voor maar € 2,- per trekking per lot? Dan is het slim om een Lotto abonnement te nemen, je speelt dan automatisch mee met iedere trekking en maakt dus wekelijks kans op de jackpot.
Speel hier mee
Elke zaterdag is er een Lotto trekking en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! De Lotto Jackpot begint op €2.500.000. Wanneer de Jackpot niet valt stijgt de Jackpot de week erop en kan deze dus flink oplopen! Wacht daarom niet langer en koop nu snel een lot voor maar € 2,-.
Speel mee met de Lotto