Lotto iedere zaterdag een trekking met jackpot

Aanbiedingen van Lotto

Lotto staat bekend als het kansspel waar je met jouw eigen nummer veel geld kan winnen. En dat klopt. Maar dat De Lotto 50 jaar geleden werd opgericht door sporters voor sporters, is minder bekend. De Lotto werd in het leven geroepen om geld bijeen te brengen voor de Nederlandse sport. Sinds haar oprichting is dat in totaal al zo’n 1,3 miljard euro en daarmee is De Lotto van groot belang voor de Nederlandse samenleving. Wil jij dus mee spelen met de Lotto? Speel dan mee via een aanbieding en check na iedere trekking de uitslag online. Voor een klein bedrag per week kun jij de jackpot winnen en miljonair worden. Een goede reden dus om nu automatisch mee te spelen met de leukste loterij van Nederland.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Lotto speel mee met de bekendste loterij van Nederland

Elke week weer zijn er vele winnaar in Nederland die mee hebben gedaan aan de Lotto. Voor € 2,- per lot doe jij al mee en maak je kans om MILJONAIR te worden. Naast de Jackpot van minimaal € 2.500.000 zijn er nog vele andere grote prijzen te winnen die jou het leven een stuk makkelijker kunnen maken. Het is daarom zeker slim om nu mee te spelen met de Lotto. Want zeg nu zelf, € 2,- per trekking per lot is natuurlijk een koopje. Voor dat bedrag is het leuk om een gokje te wagen bij de leukste loterij van Nederland.

Elke zaterdag een trekking

Weekend hebben is uiteraard al grote pret, maar een weekend met een lot van de Lotto is nog leuker. Wanneer jij een lot heb van de Lotto maak je kans op miljoenen tijdens jouw zaterdagavond. De uitslag wordt dan bekend gemaakt (Bekijk hier de laatste trekkinguitslag). Je kunt ervoor kiezen om een los lot te kopen wanneer jij dat wilt, liever elke zaterdag mee spelen? Ook dat kan, sluit een abonnement af en speel elke zaterdag automatisch mee. Hoe jij dus ook besluit om mee te spelen, één ding is zeker jouw zaterdag wordt met een lot van de Lotto een stuk leuker. Niet voor niks dat heel veel mensen mee spelen met de Lotto.

Jij een kans, de sport wint zeker

Nadat het prijzengeld is uitgekeerd staat De Lotto namelijk haar netto resultaat af aan NOC*NSF en 18 andere Goede Doelen. Zo maakt men dus kans om met Lotto veel geld te winnen, en wint de sport altijd. Word nu Lotto-abonnee en maak iedere week kans op de Jackpot van minimaal 2,5 miljoen! Met de nieuwe spelformule heb je 6x meer kans, nog een reden dus om mee te spelen. Ben jij dus gek van sport of steun je graag een goed doel? Dan is dat een goede reden om mee te spelen met de Lotto. Zo geeft jij een ander een kans en maak je zelf kans op grote geld bedragen. Beter dan dit kan natuurlijk niet.

Altijd verschillende Lotto aanbiedingen te vinden

Mee spelen met de Lotto is natuurlijk leuk. Maar het is nog leuker als je kunt profiteren van een mooie Lotto aanbieding. Gelukkig zijn er altijd verschillende aanbiedingen te vinden waar je van kunt profiteren. Bekijk daarom nu snel de actuele aanbiedingen voor de Lotto en speel automatisch mee. Je maakt dan iedere zaterdag kans op fantastische prijzen.