Koop nu een lot bij Lucky Day en wie weet wordt jij Miljonair

Aanbiedingen van Lucky Day

Er zijn in Nederland verschillende loterijen en kansspelen, één van die loterijen is Lucky Day. Het leuke van Lucky Day is dat je hier iedere dag kans maakt op grote geldprijzen. Je al een lot kopen vanaf € 1,50. Hierdoor wordt het ook nog eens super interessant om mee te spelen. Natuurlijk kun je meer inleggen het bedrag dat je dan kunt winnen wordt een stuk hoger. Je kunt maximaal € 22,50 inleggen per lot, zo kun je al snel heel veel geld winnen. Dagelijks vindt op 18:00 uur de trekking plaats, tot 18:00 uur kun jij dus loten bestellen. Maak nu dus iedere dag opnieuw kans op fantastische geld bedragen.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Bepaal zelf de prijs die je kunt winnen bij Lucky Day

Dat is nog eens leuk, bij Lucky Day bepaal jij de prijs die je kunt winnen, maar hoe werkt dit dan zal jij je wel afvragen. Het is heel simpel, jij kunt tot wel 300.000 je inleg terug winnen. Het werkt als volgt, je kunt tussen de 0 en 10 getallen kiezen. Hoe meer getallen je neem, hoe hoge het bedrag is dat je kunt winnen. Na de trekking wordt er gekeken hoeveel getallen je goed hebt. Het aantal getallen dat je goed hebt bepaald of je een prijs wint en hoeveel. Het is altijd zo dat je een x aantal keer je inleg terug krijgt. Dit kan 1x zijn maar ook 300.000x. Stel jij hebt € 22,50 ingelegd, kan kun je dus tot wel € 6.750.000,- winnen.

Bekijk de Lucky Day uitslag gemakkelijk online

De trekking vindt altijd plaats om 18:00 uur in Rijswijk op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij organisatie. Vervolgens kun jij dezelfde dag om 19:00 uur de trekking uitslag online bekijken. Zo weet je direct of je gewonnen hebt en met welke loten, want ja waarom zou je maar één lot kopen toch? Ook is er nog een bonus spel aanwezig bij Luck Day. Kies je voor het bonus spel dan kan het gewonnen bedrag meer waard worden. De bonusspel is namelijk een extra trekking die direct na de standaard trekking plaats vindt. In de Bonus trekking zitten ook ballen met getallen. De getallen zijn 1, 3, 5 en 10, wanneer jij met de normale trekking € 3,- hebt gewonnen en het bonusgetal is 5, dan win je dus € 15,-. Om mee te doen aan het bonus getal wordt je inleg verdubbeld, doe jij dus mee met een inleg van € 3,- en wil je mee doen met het bonus spel, dan betaal je dus € 6,-.

Koop vandaag nog je lot en bekijk om 19:00 uur de uitslag

Hoe gaaf zou het zijn als jij gewoon een super hoog bedrag gaat winnen met Lucky Day? Dan wilt toch iedereen? Speel daarom vandaag nog mee door nu simpel en snel online één of meerdere loten te bestellen. Doordat je al mee speelt vanaf € 1,50 hoeft het niet veel geld te kosten en dat maakt het meedoen aan Lucky Day erg leuk. Ben jij vandaag miljonair? Het kan maar zo wanneer je een lot hebt bij Lucky Day.