De mooiste en leukste tijdschriften vind je bij Magazine.nl

Aanbiedingen van Magazine.nl

Iedereen heeft een moment nodig waar hij of zij even kan ontspannen Dit kun je samen met iemand doen maar ook alleen door even een momentje voor jezelf. Dit kun je natuurlijk heel goed doen met het lezen van een tijdschrift. Bij Magazine.nl hebben ze een zeer breed aanbod aan verschillende magazines. Je vind er magazines voor heren, dames en kinderen, iedereen kan dus terecht bij Magazine.nl. Kies vandaag nog het blad naar keus met daarbij een gratis cadeau of een leuke korting.

Magazine.nl tijdschriften en abonnementen

De leukste en mooiste magazines van Nederland vind je bij Magazine.nl, je vind hier altijd een scherpe deal of een leuke actie. Zo kun je er o.a. deals vinden zoals tijdschriftabonnementen met korting, abonnementen met welkomstcadeau, cadeau abonnementen en andere tijdschrift aanbiedingen. Sluit nu gemakkelijk online een tijdschrift abonnement af of kies voor een los tijdschrift. Je besteld het gemakkelijk en snel bij Magazine.nk

Het grote aanbod van Magazine.nl

Bij Magazine.nl hebben ze het grootste assortiment aan tijdschriften voor alle leeftijden. Zo vind je er de leukste vrouwen magazines, de mooiste woonbladen, de vrolijkste tijdschriften voor kids en mannenbladen. Je vind bij Magazine.nl o.a. de volgende bekenden tijdschriften:

  • Libelle
  • Margriet
  • Viva
  • Flair
  • vtwonen
  • Eigen Huis & interieur
  • Donald Duck
  • Autoweek

Uiteraard hebben ze nog zoveel meer leuke tijdschriften. Sluit daarom vandaag nog een abonnement af of koop een los tijdschrift.

Sluit nu een tijdschrift abonnement af

Als je een mooie aanbieding zoekt voor een tijdschrift dan ben je aan het juiste adres bij Magazine.nl. Het mooie van Magazine.nl is dat er zoveel aanbiedingen zijn dat de keuze helemaal aan jou is. Zo kun je kiezen voor een aantrekkelijke korting of voor een mooi cadeau zoals een gratis (Shabbies) tas of luxe dekbedovertrek. Er zijn ook veel cadeau abonnementen, deze stoppen automatisch en zijn super leuk om cadeau te doen. 

Kies nu online voor een tijdschrift abonnement of een los tijdschrift. Waar je ook voor kiest, bij Magazine.nl betaal je nooit te veel en kom jij zeker aan ontspanning toe.

Bezoek Magazine.nl

zo zit dat

€ 4.25

Zo Zit Dat 07-2020
Bekijk op Magazine.nl
Tina

€ 10.00

6 nrs voor E10 afl
Bekijk op Magazine.nl
Donald Duck Extra

€ 3.45

Donald Duck Extra 06-2020
Bekijk op Magazine.nl
Viva

€ 35.00

12 nrs voor E35,00 AFL
Bekijk op Magazine.nl
Story

€ 9.95

28 nrs voor E9,95 pm = E59,70 totaal
Bekijk op Magazine.nl
vtwonen

€ 7.75

vtwonen 13-2019
Bekijk op Magazine.nl
Ariadne at Home

€ 21.00

4 voor E21
Bekijk op Magazine.nl
Flair

€ 19.95

9 nrs voor E 19,95
Bekijk op Magazine.nl
Ouders van Nu

€ 6.55

Ouders van Nu 03-2020
Bekijk op Magazine.nl
Nouveau

€ 19.95

7 nummers voor 19,95
Bekijk op Magazine.nl
Donald Duck

€ 4.75

Donald Duck Special 03-2020
Bekijk op Magazine.nl
KEK MAMA

€ 6.55

KEK MAMA 08-2020
Bekijk op Magazine.nl
AutoWeek Classics

€ 16.50

3 nrs voor E16,50 AFL
Bekijk op Magazine.nl
WONEN Landelijke Stijl

€ 19.95

7 nummers voor 19,95
Bekijk op Magazine.nl
Katrien

€ 3.50

Katrien 03-2020
Bekijk op Magazine.nl

Wat een fantastische aanbieding van Libelle. Neem je nu een abonnement met 56x Libelle dan krijg je er een gratis Shabbies Amsterdam tas t.w.v. € 199,95 bij. Dit abonnement kost slechts € 17,50 per maand en is dus super voordelig.
Gratis Shabbies tas
Ben jij gek van het magazine Flair maar heb je nog geen abonnement? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen goed nieuws voor je. Bij Magazine.nl hebben ze namelijk altijd een scherpe aanbieding voor een Flair abonnement. Zo kun jij heel voordelig genieten van dit leuke tijdschrift.
Flair magazine met korting
Bij Magazine.nl hebben ze ook deze keer weer een geweldige aanbieding. Nu namelijk 8x Libelle Specials + Hema cadeaukaart t.w.v. € 10,- voor maar € 25,- eenmalig. Dat is nog eens een gave magazine aanbieding. Profiteer nu snel van deze aanbieding want voor je het weet is die weer verlopen.
Gratis Hema cadeaubon
Wil jij ook even lekker Donald Ducken? Dan is een abonnement op het weekblad Donald Duck echt iets voor jou. Met dit weekblad geniet je iedere week weer van de leukste verhalen. Neem nu een abonnement bij Magazine.nl en profiteer van een scherpe aanbieding.
Donald Duck abonnement
Wat een gave aanbieding hebben ze nu weer bij Sanoma. Ze hebben namelijk zomervoordeel en dus kun je heel voordelig een tijdschrift abonnement nemen. Je kunt kiezen uit 12 verschillende tijdschriften, na je keus ontvang je 6 nummer van het door jou gekozen magazine voor maar € 10,-.
6 nummers voor € 10,-
Ben jij gek van auto's? Dan is deze aanbieding echt wat voor jou. In Autoweek lees je namelijk alles over auto's, niet voor niks dat dit het magazine voor auto liefhebbers is. Tijdelijk ontvang je 60x Autoweek voor slechts € 12,- per maand, profiteer hier dus snel van.
60x Autoweek voor €12,- p.m.
Wat een fantastische aanbieding hebben ze weer bij Magazine.nl. Je hebt nu namelijk 57x het magazine Flair voor slechts € 10,25 per maand en dat is echt super voordelig. Dit is dan ook het moment om dit geweldige magazine te kiezen.
57x Flair voor €10,25 p.m.
Vind jij het magazine Libelle ook helemaal geweldig? Dan is deze speciale aanbieding echt iets voor jou. Je hebt nu namelijk 112x Libelle voor slechts € 16,95 per maand. Dit abonnement heeft een duur van 2 jaar, al die tijd kun jij dus genieten van het leukste magazine van Nederland.
Abonnement voor Libelle
Wat een gave aanbieding hebben ze weer eens bij Magazine.nl. Je krijgt nu namelijk 8x het magazine Margriet voor slechts € 15,-, dat betekent dat je nu € 19,32 korting krijgt. Zo wordt het wel heel leuk om een abonnement voor Margriet te nemen.
8x Margriet voor € 15,-