Muzieksoftware, fotosoftware, videosoftware en aanbiedingen van MAGIX

Aanbiedingen voor software van MAGIX

MAGIX staat bekend om gebruikersvriendelijke multimediasoftware en dat al sinds 1993. Bij MAGIX vind je alles van pc-software tot naadloos geïntegreerde online-mobiele en cloud-diensten. Van groot belang bij MAGIX is de prijs-prestatieverhouding, zij willen namelijk passende oplossingen bieden voor iedereen. Zo kan iedereen vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto's, afbeeldingen, websites, video's en muziek. Het maakt dan niet uit of jij een beginner of een professionele gebruiker bent.

Software voor je video's bij MAGIX

Wil jij gemakkelijk en eenvoudig professionele video's monteren en bewerken? Dan is de videosoftware van MAGIX een echte aanrader voor jou. Met deze software kun je uiteraard ook nasynchroniseren, branden van dvd's of Blu-ray's of het opslaan in een video formaat naar keuze. Bij MAGIX hebben ze verschillende software voor video's. Zo is het videobewerkingsprogramma Vide easy perfect voor de beginners, binnen enkele minuten kun jij een eigen video maken. Ben jij een gevorderde of een Professional? Dan is het Video Deluxe software pakket echt iets voor jou. Hiermee kun je videobewerking uitvoeren tot in de kleinste details.

Dan hebben ze bij MAGIX nog het software pakket Video Pro X, dit pakket is er speciaal voor de ambitieuze en professionele editor die alles uit hun eigen gemonteerde video willen halen. Kies dus gemakkelijk het pakket dat het beste bij jou past en start gemakkelijk en snel met videobewerking met de software van MAGIX.

Met MAGIX foto's bewerken en presenteren

De mooiste foto's worden vaak eerst bewerkt, dit om de mindere en ongewenste beeldfouten te verwijderen. Om dit goed te kunnen doen heb je een software pakket van MAGIX nodig. De perfect software hiervoor is het fotobewerkingsprogramma Photo & Graphic Designer. Hiermee kun je ook heel eenvoudig vectorafbeeldingen, illustraties, collages maken. Ook het toepassen van filters is zeer gemakkelijk en snel gedaan. Wil jij vervolgens een leuke slideshow maken? Dan gebruik je de software Photostory Deluxe. Vervolgens kun jij de slideshow presenteren op je apparaat of het internet. Wil jij graag een interactieve VR-ervaring creëren van 360° foto's? Dan is het Photostory Premium VR software een echte aanrader voor jou.

Wil jij vervolgens ook nog een eigen startpagina maken waar je de slideshow op kunt plaatsen? Dan hoef je daar niet langer programmeervaardigheden voor te hebben, met de MAGIX Web Disigner gaat het jou lukken om je website te vormgeven. 

Muziek maken of omzetten doe je eenvoudig met MAGIX

Hee veel mensen vinden het leuk om zelf muziek te maken of om dit om te zetten. Echter weten de meeste niet waar ze moeten beginnen, gelukkig is daar MAGIX en zij hebben alles om het voor jou mogelijk te maken. Wil jij zelf muziek maken, dan heb je het muzieksoftware Music Maker nodig. Je kunt kiezen uit vele instrumenten en loops zodat iedere muzikale smaak een groot aanbod heeft. Daarnaast kun je met Music Maker ook remix maken door muziek te importeren en te wijzigen naar wens. 

Ben jij een professional? Dan wordt Smaplitude Pro X aangeraden, dit is speciaal voor professionele mastering. Met deze software maak je nauwkeurige geluidsopnamen en eersteklas audiobewerking mogelijk. Krachtige bewerkingsgereedschappen zijn nodig voor audioproductie. Net zoals een extreem snelle verwerking en innovatieve workflows. Met Sound Forge kun je digitaliseren, restaureren en archiveren, met ander woorden je bent perfect voorbereid op alles.

Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog het hele aanbod van MAGIX en profiteer direct van de beste aanbiedingen, want een scherpe aanbieding hebben ze altijd bij MAGIX. Maak dus nu je keus en bekijk de MAGIX aanbiedingen.

Bezoek MAGIX

Xara Designer Pro X

€ 199.00

Xara Designer Pro X verenigt grafisch- en webdesign, illustraties, fotobewerking en desktoppublishing - compact in één werkveld.
Bekijk op Magix
coreFX Suite

€ 199.00

De coreFX Suite van de AUDIO PLUGIN UNION is de ultieme effectenbundel met alle essentiële tools voor het meng- en masteringproces. De suite bevat negen krachtige kerneffecten voor creatieve geluidsvorming die compatibel zijn met elke DAW op pc en Mac: vijf plug-ins voor precieze dynamiekcontrole, drie vertragingseffecten voor het maken van echo's en reverb en een ritme-effect voor hedendaagse producties.
Bekijk op Magix
VEGAS Pro 18 Edit

€ 399.00

VEGAS Pro gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om je videoproducties een extra stap vooruit te brengen. Het heeft een extreem flexibele gebruikersinterface, uitgebreid mediamanagement, geavanceerde audiobewerking en -mastering met het inbegrepen SOUND FORGE Pro, plus de toonaangevende hardwareversnelling van de sector. Het is tijd om je creativiteit een boost te geven!
Bekijk op Magix
Music Maker 2020 Trap Edition

€ 29.99

Hard beats, slepende bassen en stotterende hihats: met de Music Maker Trap Edition breng je je speakers tot aan hun grenzen. En op een verrassend eenvoudige manier! Music Maker was altijd een van de meest intuïtieve instrumenten voor beatproductie. Brrrrrrrrrrrrat!
Bekijk op Magix
NewBlue Amplify

€ 799.00

De NewBlue Amplify-bundel biedt een omvangrijke verzameling van ruim 700 presets in de 55 meest verkochte plug-ins en levert daarmee een unieke collectie aan titels, overgangen en video-effecten. Profiteer van een groot aantal stilistische weergaven, innovatieve overgangen, doorslaggevende aftiteling, workflow-verbeteringen en nog veel meer. NewBlue Amplify biedt de effecten die elke videobewerker nodig heeft om de alledaagse uitdagingen aan te gaan.
Bekijk op Magix
SOUND FORGE Pro Mac 3

€ 299.00

SOUND FORGE Pro Mac combineert kristalheldere meerkanaalsopnames met elegante workflows voor het bewerken van 64-bit Float WAV. De nieuwe tools voor geluidsbewerking, het meten en masteren overtuigen met absolute precisie. Opvallend interfaceontwerp, het hoogste niveau van stabiliteit en meermaals bekroonde effectplug-ins maken SOUND FORGE Pro ook op de Mac uniek.
Bekijk op Magix
MAGIX Video deluxe 2021 Plus

€ 99.99

Met eigen video-opnames inspireren was nog nooit zo eenvoudig. Video deluxe combineert efficiënte bewerkingstools, uitgebreide optimalisatiemogelijkheden en tot 1.500 effecten en titels in één hoogwaardig videobewerkingsprogramma. Realiseer je ideeën - 100% naar je voorstellingen. Tijd voor Video deluxe. Tijd voor betere video's!
Bekijk op Magix
NewBlue Titler Pro 5

€ 299.00

Titler Pro 5 is de ultieme standaard voor het snel maken van titels. Dit titel-programma is eenvoudig te bedienen en zorgt voor ongekende resultaten. Door de bekende drag & drop-workflow en de intuïtieve bediening zorgt Titler Pro 5 voor een eenvoudig begin. Maak gebruik van een van de ruim 100 geanimeerde sjablonen en pas zowel de tekst als de kleuren in enkele seconden aan. Voor het beheer en de gelijktijdige bewerking van meerdere titels in één product, kunt u vertrouwen op het Titler Pro 5 multi-titel-managementsysteem. Hiermee wijzigt u in een handomdraai meerdere titels in één keer of kunt u focussen op een bepaald design. Met Titler Pro 5 maakt u eenvoudig geanimeerde en meerdimensionale titels. Focus op het belangrijke en vertel uw verhaal.
Bekijk op Magix
MAGIX Photo Manager Deluxe

€ 49.99

Met MAGIX Photo Manager Deluxe kunt u uw mooiste foto's & video's heel eenvoudig ordenen, bekijken, sorteren en opnieuw ontdekken. Geef uw mooiste momenten een nieuw leven.
Bekijk op Magix
Steinberg SpectraLayers Pro 6

€ 399.00

Bekijk op Magix
SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2

€ 99.99

Digitaliseren, schoonmaken en restaureren van audio - eenvoudiger en sneller dan ooit: het nieuwe SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2 is de perfecte oplossing om lp's, cassettes, opnamen en andere audiobestanden nieuwe glans te verlenen. Honderden presets, clevere 1-klik-oplossingen en de intuïtieve bediening maken het mogelijk. Op basis van de veelheid aan functies hoort de tweede generatie van dit digitale "Zwitserse zakmes" thuis in de virtuele gereedschapskist van elke audioliefhebber.
Bekijk op Magix
SmartSound® Sonicfire® Pro 6 incl. VEGAS plug in

€ 249.00

De bekroonde Sonicfire® Pro 6 versnelt de postproductie workflow als nooit tevoren. Er is geen muziekknipsel of muziekmix nodig. U kiest de juiste track uit het uitgebreide SmartSound-repertoire en de gewenste lengte en Sonicfire® Pro 6 maakt automatisch een aangepaste versie van de track (inclusief muzikale intro, middensectie en outro) die perfect overeenkomt met uw videotiming.
Bekijk op Magix
VEGAS Pro 18

€ 599.00

VEGAS Pro gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om je videoproducties een extra stap vooruit te brengen. Het heeft een extreem flexibele gebruikersinterface, uitgebreid mediamanagement, geavanceerde audiobewerking en -mastering met het inbegrepen SOUND FORGE Pro, plus de toonaangevende hardwareversnelling van de sector. Het is tijd om je creativiteit een boost te geven!
Bekijk op Magix
NewBlue Supreme Package

€ 615.00

Bekijk op Magix
MAGIX Independence Acoustic Electronic Drums

€ 69.99

Bekijk op Magix

Sinds deze week is Vegas Movie Studio 17 gelanceerd bij MAGIX. Dit videobewerkingsprogramma is er voor beginners en gevorderden en is verkrijgbaar vanaf € 39,95. Er zijn 3 pakket opties namelijk Classic, Platinum en Suite, kies degene die het beste bij jou past.
Vegas Movie Studio 17