Muzieksoftware, fotosoftware, videosoftware en aanbiedingen van MAGIX

Aanbiedingen voor software van MAGIX

MAGIX staat bekend om gebruikersvriendelijke multimediasoftware en dat al sinds 1993. Bij MAGIX vind je alles van pc-software tot naadloos geïntegreerde online-mobiele en cloud-diensten. Van groot belang bij MAGIX is de prijs-prestatieverhouding, zij willen namelijk passende oplossingen bieden voor iedereen. Zo kan iedereen vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto's, afbeeldingen, websites, video's en muziek. Het maakt dan niet uit of jij een beginner of een professionele gebruiker bent.

Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog het hele aanbod van MAGIX en profiteer direct van de beste aanbiedingen, want een scherpe aanbieding hebben ze altijd bij MAGIX. Maak dus nu je keus en bekijk de MAGIX aanbiedingen. Neem nu dus snel muzieksoftware, fotosoftware of videosoftware en profiteer van de lage prijzen. De pakketten zijn perfect voor beginners en professionals.

 

Software voor je video's bij MAGIX

Wil jij gemakkelijk en eenvoudig professionele video's monteren en bewerken? Dan is de videosoftware van MAGIX een echte aanrader voor jou. Met deze software kun je uiteraard ook nasynchroniseren, branden van dvd's of Blu-ray's of het opslaan in een video formaat naar keuze. Bij MAGIX hebben ze verschillende software voor video's. Zo is het videobewerkingsprogramma Vide easy perfect voor de beginners, binnen enkele minuten kun jij een eigen video maken. Ben jij een gevorderde of een Professional? Dan is het Video Deluxe software pakket echt iets voor jou. Hiermee kun je videobewerking uitvoeren tot in de kleinste details.

Dan hebben ze bij MAGIX nog het software pakket Video Pro X, dit pakket is er speciaal voor de ambitieuze en professionele editor die alles uit hun eigen gemonteerde video willen halen. Kies dus gemakkelijk het pakket dat het beste bij jou past en start gemakkelijk en snel met videobewerking met de software van MAGIX.

Met MAGIX foto's bewerken en presenteren

De mooiste foto's worden vaak eerst bewerkt, dit om de mindere en ongewenste beeldfouten te verwijderen. Om dit goed te kunnen doen heb je een software pakket van MAGIX nodig. De perfect software hiervoor is het fotobewerkingsprogramma Photo & Graphic Designer. Hiermee kun je ook heel eenvoudig vectorafbeeldingen, illustraties, collages maken. Ook het toepassen van filters is zeer gemakkelijk en snel gedaan. Wil jij vervolgens een leuke slideshow maken? Dan gebruik je de software Photostory Deluxe. Vervolgens kun jij de slideshow presenteren op je apparaat of het internet. Wil jij graag een interactieve VR-ervaring creëren van 360° foto's? Dan is het Photostory Premium VR software een echte aanrader voor jou.

Wil jij vervolgens ook nog een eigen startpagina maken waar je de slideshow op kunt plaatsen? Dan hoef je daar niet langer programmeervaardigheden voor te hebben, met de MAGIX Web Disigner gaat het jou lukken om je website te vormgeven. 

Muziek maken of omzetten doe je eenvoudig met MAGIX

Hee veel mensen vinden het leuk om zelf muziek te maken of om dit om te zetten. Echter weten de meeste niet waar ze moeten beginnen, gelukkig is daar MAGIX en zij hebben alles om het voor jou mogelijk te maken. Wil jij zelf muziek maken, dan heb je het muzieksoftware Music Maker nodig. Je kunt kiezen uit vele instrumenten en loops zodat iedere muzikale smaak een groot aanbod heeft. Daarnaast kun je met Music Maker ook remix maken door muziek te importeren en te wijzigen naar wens. 

Ben jij een professional? Dan wordt Smaplitude Pro X aangeraden, dit is speciaal voor professionele mastering. Met deze software maak je nauwkeurige geluidsopnamen en eersteklas audiobewerking mogelijk. Krachtige bewerkingsgereedschappen zijn nodig voor audioproductie. Net zoals een extreem snelle verwerking en innovatieve workflows. Met Sound Forge kun je digitaliseren, restaureren en archiveren, met ander woorden je bent perfect voorbereid op alles.