Een tafel van marmer koop je voordelig online bij Marmeren Tafels

Bekijk hier alle aanbiedingen van Marmeren Tafels

Let op: Marmeren Tafels heeft de naam veranderd en heet nu Aime Té. Ben jij op zoek naar een marmeren tafel, dan wil je dit waarschijnlijk kopen bij een specialist. Gelukkig is er één specialist en dat is Marmeren Tafels. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment met Marmeren tafels en weten dan ook precies waar ze het over hebben. Zoek jij dus de specialist als het gaat om marmeren tafels? Dan heb je die zojuist gevonden, reden genoeg dus om nu snel het aanbod te bekijken en te profiteren van het grote assortiment en de lage prijzen. Want ja dat is ook echt super om te zien, bij Marmeren Tafels hebben ze hele scherpe prijzen voor het gehele assortiment. Je betaald dus nooit meer dan nodig is en dat is natuurlijk wel super fijn.

Bij Marmeren Tafels zijn ze constant bezig met het uitbreiden van het assortiment, zodat er altijd weer iets nieuws te zien is. Als je kijkt wat ze nu allemaal hebben, dan wordt je daar gewoon weg super vrolijk van. Zo heb je er natuurlijk tafels maar ook heel veel dressoirs, kledingrekken, stoelen en onderhoudsproducten. Zo is er altijd wel iets te koop bij Marmeren Tafels. Een goede reden dus om nu snel het aanbod te bekijken en dat geen te kopen wat jij maar al te graag wilt hebben.

Heel veel verschillende marmeren tafels verkrijgbaar

Het leuke van Marmeren Tafels is dat ze echt heel veel verschillende tafels hebben van Marmer. Zo kun je kiezen uit eettafels, salontafels en bijzettafels. In elke categorie hebben ze een groot aanbod zodat jij altijd kunt slagen. Ga bijvoorbeeld voor een rechthoekige, ovale of ronde eettafel of kies een eettafel in kleur. Wat je ook zoekt, de kans dat ze het hebben bij Marmeren Tafels is super groot en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Steeds meer mensen weten Marmeren Tafels dan ook te vinden en dit komt omdat zij echt de specialist van Nederland zijn. Goed om te weten is dat je bij Marmeren Tafels ervoor kunt kiezen om je aankoop te betalen in 3 termijnen tegen 0% rente. Dit is natuurlijk geweldig, want zo hoef je niet in één keer een groot bedrag neer te leggen. Daarnaast krijg je twee jaar garantie op alle producten en wordt jouw bestelling gratis verzonden.

Marmeren Tafels wordt beoordeeld met een 9,4

Wanneer je de reviews leest over Marmeren Tafels wordt je gewoon vrolijk. Alle reacties zijn zo positief dat je kunt stellen dat Marmeren Tafels betrouwbaar is. Ze scoren namelijk een gemiddelde van een 9,4 als cijfer en dat is natuurlijk super hoog. Een goede reden dus om nu direct het aanbod te bekijken van Marmeren Tafels om vervolgens bij ze te gaan shoppen. Zo kun jij binnenkort namelijk optimaal genieten van jou nieuwe marmeren tafel en dat tegen een zeer lage prijs. Ben je benieuwd naar de reviews van Marmeren Tafels? Deze kun je vinden op de website van Trustpilot.

 

Marmeren Eettafel Celio Wit (V poot) 180 x 90 cm

€ 1699.00

Marmeren Eettafel Celio Wit (V poot) 180 x 90 cm
Een rechttoe rechtaan tafel niks voor jou? Dan is deze marmeren eettafel met een Celio vormig blad waarschijnlijk precies wat je zoekt! De unieke vorm geeft een bijzondere dimensie aan je interieur wat een opvallend pronkstuk in huis zal zijn. Durf op te vallen met deze Celio eettafel in Carrara wit en laat anderen versteld staan van je goede smaak! Het zwarte staal past perfect bij het zwarte marmeren blad en krijgt daardoor een moderne en strakke look. De eettafel in Carrara wit heeft een massief marmeren blad van 2 centimeter dik. De randen van het blad hellen aan alle zijden over het onderstel heen, waardoor het blad haast lijkt te zweven. De afwerking van het blad is geraffineerd. Door de toepassing van een ambachtelijke polijsttechniek is de natuurlijk glans van het marmer extra geaccentueerd. Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Celio Wit (V poot) 180 x 90 cm
Marmeren Salontafel Rond Bruin 60 cm

€ 449.00

Marmeren Salontafel Rond Bruin 60 cm
Wie zegt dat marmer koud is heeft duidelijk nooit een van onze bruin marmeren tafels gezien. De combinatie van bruin marmer met het ingetogen, minimalistische ontwerp maakt dat deze ronde marmeren salontafel een ingetogen, stijlvolle dimensie toevoegt aan elke inrichting. Deze marmeren tafel past bij alle soorten ontwerpstijlen en objecten. Deze bruine ronde marmeren salontafel is gepolijst afgewerkt en rust op een verfijnd, slank onderstel. Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad, meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Salontafel Rond Bruin 60 cm
Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart Goud 160 x 80

€ 2149.00

Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart Goud 160 x 80
We hebben een nieuwe aanvulling op onze Marmeren eettafels: de half ovaal vorm! Deze tafel heeft een uniek design door de moderne vorm en het driehoekige onderstel. Natuurlijk met een 100% massief marmeren blad van de hoogste kwaliteit. De zwart goud marmeren tafel is een echt design object en geeft elk interieur een eyecatcher waar je niet omheen kunt. Ook perfect te gebruiken als bureau of werktafel.  Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafelaltijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartnersmonteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart Goud 160 x 80
Marmeren Sidetable Zwart 140 x 40

€ 549.00

Marmeren Sidetable Zwart 140 x 40
Sfeer, functionaliteit, luxe. Haal het allemaal in huis met deze zwarte marmeren sidetable van topkwaliteit. Past op elke muur en geeft een majestueuze draai aan je interieur. Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/product/onderhoudsset-nero-marquina-zwart-marmer/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad, meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Sidetable Zwart 140 x 40
Marmeren Sidetable Beige 120 x 40

€ 499.00

Marmeren Sidetable Beige 120 x 40
Sfeer, functionaliteit, luxe. Haal het allemaal in huis met deze beige marmeren sidetable van topkwaliteit. Past op elke muur en geeft een majestueuze draai aan je interieur. Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad, meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Sidetable Beige 120 x 40
Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 180 x 80

€ 1499.00

Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 180 x 80
We hebben een nieuwe aanvulling op onze Marmeren eettafels: de half ovaal vorm! Deze tafel heeft een uniek design door de moderne vorm en het driehoekige onderstel. Natuurlijk met een 100% massief marmeren blad van de hoogste kwaliteit. De zwarte marmeren tafel is een echt design object en geeft elk interieur een eyecatcher waar je niet omheen kunt. Ook perfect te gebruiken als bureau of werktafel.  Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/product/onderhoudsset-nero-marquina-zwart-marmer/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert,daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 180 x 80
Marmeren Eettafel India Green 240 x 90 cm

€ 1599.00

Marmeren Eettafel India Green 240 x 90 cm
De Indian green-uitvoering van onze marmeren design eettafel heeft een warm, natuurlijk karakter. Indian green is een schitterende marmerkwaliteit, met een kenmerkend donkergroen lijnenspel. Het massieve, maar slank ogende marmeren tafelblad rust op een sterk en strak belijnd onderstel van zwart staal. Blad en draagconstructie ogen bijzonder harmonieus. Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vindt je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel India Green 240 x 90 cm
Marmeren Eettafel Port Laurent (4 poot) 180 x 90

€ 1699.00

Marmeren Eettafel Port Laurent (4 poot) 180 x 90
Vanaf nu is onze zwart goud marmeren eettafel ook verkrijgbaar met een ander onderstel! Door de vier afzonderlijke poten is de tafel nog praktischer in te richten en kunnen alle stoelen met gemak aan de tafel geschoven worden.  Je design eettafel in Port Laurent heeft een massief marmeren blad van twee centimeter dikte. De randen van het blad steken aan alle zijden subtiel over het onderstel heen, waardoor het blad haast lijkt te zweven. De afwerking van het blad is geraffineerd. Door de toepassing van een ambachtelijkepolijsttechniek is de natuurlijk glans van het marmer extra geaccentueerd. Dit 4-poot frame is gemaakt van gepoedercoat zwart staal en afgewerkt met zijdeglans. Hierdoor oogt dit strakke ontwerp bijzonder harmonieus samen met het zwart gouden marmeren blad Impregneer de tafel voor gebruik met eenimpregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatieover onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Port Laurent (4 poot) 180 x 90
Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 240 x 80

€ 1899.00

Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 240 x 80
We hebben een nieuwe aanvulling op onze Marmeren eettafels: de half ovaal vorm! Deze tafel heeft een uniek design door de moderne vorm en het driehoekige onderstel. Natuurlijk met een 100% massief marmeren blad van de hoogste kwaliteit. De zwarte marmeren tafel is een echt design object en geeft elk interieur een eyecatcher waar je niet omheen kunt. Ook perfect te gebruiken als bureau of werktafel.  Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/product/onderhoudsset-nero-marquina-zwart-marmer/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert,daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 240 x 80
Marmeren Eettafel Celio Bruin (V poot) 200 x 90 cm

€ 2249.00

Marmeren Eettafel Celio Bruin (V poot) 200 x 90 cm
Een rechttoe rechtaan tafel niks voor jou? Dan is deze marmeren eettafel met een Celio vormig blad waarschijnlijk precies wat je zoekt! De unieke vorm geeft een bijzondere dimensie aan je interieur wat een opvallend pronkstuk in huis zal zijn. Durf op te vallen met deze Celio eettafel in Dark Emperador bruin en laat anderen versteld staan van je goede smaak! Het zwarte staal past perfect bij het bruine marmeren blad en krijgt daardoor een moderne en strakke look. De eettafel in Dark Emperador bruin heeft een massief marmeren blad van 2 centimeter dik. De randen van het blad hellen aan alle zijden over het onderstel heen, waardoor het blad haast lijkt te zweven. De afwerking van het blad is geraffineerd. Door de toepassing van een ambachtelijke polijsttechniek is de natuurlijk glans van het marmer extra geaccentueerd. Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Celio Bruin (V poot) 200 x 90 cm
Marmerblok Kubus Zwart Goud 40 x 40 x 40

€ 1199.00

Marmerblok Kubus Zwart Goud 40 x 40 x 40
Kan je geen genoeg krijgen van marmer? Dan is onze nieuwe marmerblok kubus waarschijnlijk jouw favoriet! Gemaakt van ons unieke Port Laurent marmer wat zowel in klassieke als moderne interieurs perfect past. Het blok is gezoet (mat) en volledig bedekt aan alle zijdes. Voor een bijzonder en modern meubelstuk is dit een absolute winnaar. Gegarandeerd een pronkstuk in je interieur! Impregneer je tafel voor gebruik met een natuursteen impregneer (https://aimetestudio.com/nl/product/onderhoudsset-gezoet-marmer/). Deze kan je bij ons bestellen en is simpel aan te brengen. Dit voorkomt vlekken en maakt het blad resistenter tegen waterkringen en zuur. Zoals je van ons gewend bent leveren wij de tafel gratis binnen Nederland en België en zetten onze gespecialiseerde meubeltransport partners hem in elkaar in jouw huiskamer. Lees voor de exacte voorwaarden voor gratis levering onze FAQ. (https://aimetestudio.com/nl/faq/)
Bekijk de Marmerblok Kubus Zwart Goud 40 x 40 x 40
Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 200 x 90

€ 1699.00

Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 200 x 90
We hebben een nieuwe aanvulling op onze Marmeren eettafels: de half ovaal vorm! Deze tafel heeft een uniek design door de moderne vorm en het driehoekige onderstel. Natuurlijk met een 100% massief marmeren blad van de hoogste kwaliteit. De zwarte marmeren tafel is een echt design object en geeft elk interieur een eyecatcher waar je niet omheen kunt. Ook perfect te gebruiken als bureau of werktafel.  Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/product/onderhoudsset-nero-marquina-zwart-marmer/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert,daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 200 x 90
Marmeren Eettafel Half Ovaal Wit 220 x 80

€ 1799.00

Marmeren Eettafel Half Ovaal Wit 220 x 80
We hebben een nieuwe aanvulling op onze marmeren eettafels: de half ovaal vorm! Deze tafel heeft een uniek design door de moderne vorm en het driehoekige onderstel. Natuurlijk met een 100% massief marmeren blad van de hoogste kwaliteit. De witte marmeren tafel is een echt design object en geeft elk interieur een eyecatcher waar je niet omheen kunt. Ook perfect te gebruiken als bureau of werktafel.  Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafelaltijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartnersmonteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Half Ovaal Wit 220 x 80
Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 160 x 80

€ 1399.00

Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 160 x 80
We hebben een nieuwe aanvulling op onze Marmeren eettafels: de half ovaal vorm! Deze tafel heeft een uniek design door de moderne vorm en het driehoekige onderstel. Natuurlijk met een 100% massief marmeren blad van de hoogste kwaliteit. De zwarte marmeren tafel is een echt design object en geeft elk interieur een eyecatcher waar je niet omheen kunt. Ook perfect te gebruiken als bureau of werktafel.  Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/product/onderhoudsset-nero-marquina-zwart-marmer/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert,daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Half Ovaal Zwart 160 x 80
Marmeren Eettafel Celio Groen (V poot) 240 x 90 cm

€ 1999.00

Marmeren Eettafel Celio Groen (V poot) 240 x 90 cm
Een rechttoe rechtaan tafel niks voor jou? Dan is deze marmeren eettafel met een Celio vormig blad waarschijnlijk precies wat je zoekt! De unieke vorm geeft een bijzondere dimensie aan je interieur wat een opvallend pronkstuk in huis zal zijn. Durf op te vallen met deze Celio eettafel in India Green en laat anderen versteld staan van je goede smaak! Het zwarte staal past perfect bij het zwarte marmeren blad en krijgt daardoor een moderne en strakke look. De eettafel in India Gree heeft een massief marmeren blad van 2 centimeter dik. De randen van het blad hellen aan alle zijden over het onderstel heen, waardoor het blad haast lijkt te zweven. De afwerking van het blad is geraffineerd. Door de toepassing van een ambachtelijke polijsttechniek is de natuurlijk glans van het marmer extra geaccentueerd. Impregneer de tafel voor gebruik met een impregneermiddel voor marmer (https://aimetestudio.com/nl/onderhoudsproducten/). Hierdoor is de tafel beter bestand tegen oppervlakkige vlekken en krasjes. Let er wel op dat dit het poreuze karakter van marmer niet verandert, daarom raden we aan de tafel altijd te beschermen met onderzetters, placemats en het marmer regelmatig te onderhouden. Lees meer over onderhoud van marmer op de pagina Over Marmer (https://aimetestudio.com/nl/over-marmer/). Wij leveren de tafel zoals gebruikelijk uit voorraad en onze gespecialiseerde meubeltransportpartners monteren hem voor je in huis. Meer informatie over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze FAQ (https://aimetestudio.com/nl/faq/).
Bekijk de Marmeren Eettafel Celio Groen (V poot) 240 x 90 cm