Match4me de datingsite voor enkel en alleen hoger opgeleiden

Aanbiedingen van Match4me.nl

Ben jij hoger opgeleid en ben je vrijgezel, dan zit je goed bij Match4me. Wanneer je hoger opgeleid bent en je wilt ook graag een partner ontmoeten die hoger opgeleid is schrijf je dan zeker in bij Match4me. Vele gingen je al voor en vonden de partner van hun leven bij Match4me. Iedereen die Match4me goed kent weet dat dit de datingsite is voor enkel en alleen de hoger opgeleide onder ons. Ben jij dat dus? Meld je nu dan snel aan en start met online daten.

 

Bijna even veel mannen als vrouwen bij Match4me

Vaak is het zo bij een datingsite dat er veel meer mannen of vrouwen ingeschreven staan, in dat geval is het heel lastig om jouw nieuwe vlam te vinden. Gelukkig is dit niet het geval bij Match4me, hier zijn namelijk 48% mannen en 52% vrouwen ingeschreven. Daarnaast worden alle ingeschreven profielen handmatig gecontroleerd zodat er geen nep profielen online komen. Zo weet jij zeker dat je met een echter persoon aan het chatten bent.

Ook daten op je smartphone of tablet

Wanneer je online gaat daten wil je dit niet verplicht achter je laptop of pc moeten doen. Gelukkig is dit ook niet nodig bij Match4me. Zij hebben namelijk een app voor zowel Android als iOS zodat jij gemakkelijk en overal kunt daten.

Daten alleen voor HBO of WO opgeleiden

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2002 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau. Schrijf je dus snel in bij Match4me en wie weet vind jij binnen kort de partner die bij jou past.