Aanbiedingen en Max & Luna

Max&Luna is het leukste online lifestyle platform voor honden & katten liefhebbers. Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! De laatste nieuwtjes & filmpjes, de populairste uitlaatgebieden en de leukste artikelen voor jouw hond of kat!

Max&Luna, alles om het leukste baasje te zijn

Via maxenluna.nl en de Max&Luna nieuwsbrief krijg je dagelijks de leukste nieuwtjes en filmpjes over en met honden & katten te zien. Bovendien krijg je van Max&Luna en de bij ons aangesloten dierenartsen en experts de beste tips om nog meer van je huisdier te genieten. Ook kan je terecht voor de populairste uitlaatgebieden, huisdierverzekeringen, advies over je hond of kat & informatie over de producten die je bij Max&Luna kunt vinden.

Ook nog een leuke kortingen

Zoek je de beste en leuke producten voor jouw hond of kat tegen de laagste prijzen? Op de Sale pagina van Max&Luna vind je alle aanbiedingen van Max&Luna zoals goedkope hondenmanden, krabmeubels voor katten en speelgoed voor honden en katten. In de aanbieding dus altijd met 10% tot wel 50% korting!

Hieronder staan enkele actuele aanbiedingen. Maar alle sale items vind je op de site van Max&Luna

Bezoek de Sale pagina

Actuele aanbiedingen Max&Luna

€ 29.95

De Big Paws droogloopmatten voorkomen dat je een spoor van modderige poot afdrukken door jouw huis hebt.
Bekijk op Max en Luna

€ 6.35

De Kong Quest is een sterk hondenspeeltje voor de favoriete traktaties van je hond, die daarnaast ook de tanden reinigt.
Bekijk op Max en Luna

€ 7.95

Deze kattenspeelgoed vissenkom kan voor traktatie en als voerbak voor katten worden gebruikt. De kattenbrokjes of traktaties zitten in de viskom en katten kunnen deze er met hun pootjes uitvissen.
Bekijk op Max en Luna

€ 7.99

De bal is het klassieke hondenspeelgoed om urenlang mee te kunnen spelen en te apporteren.
Bekijk op Max en Luna

€ 7.45

Wil je echt het beste voor jouw katten? Kies dan Alternative natvoeding van Almo Nature, de hoogste kwaliteit natvoeding. Deze multipack bevat 6 blikjes kattenvoer met tonijn
Bekijk op Max en Luna

€ 34.95

Met dit super zachte hondenmatras haal je een heerlijke ligplaats voor je hond in huis. Het Scruffs Chester Hondenmatras is gemaakt van een 100% gerecyclede groene vezel vulling
Bekijk op Max en Luna

€ 17.95

De NativeLine honden halsband van Wolfgang geeft een moderne draai aan een oud en tijdloos Indianen ontwerp.
Bekijk op Max en Luna

€ 49.95

Met deze grijze tas voor honden neem je je hond comfortabel mee naar het strand of terras deze zomer
Bekijk op Max en Luna

€ 24.95

Deze mooie Sheep reisdeken van 51DegreesNorth is eenvoudig mee te nemen in de auto of op reis. Zo heeft je hond altijd een eigen slaapplek bij zich.
Bekijk op Max en Luna

Even een keer geen aanbieding maar wel een echte aanrader om eens flink te gaan shoppen. Max&Luna heeft de beste artikelen voor jouw hond en kat. Verwen ze en wees de leukste baas die er is.
Shop nu!