Aanbiedingen en Max & Luna

Max&Luna is het leukste online lifestyle platform voor honden & katten liefhebbers. Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! De laatste nieuwtjes & filmpjes, de populairste uitlaatgebieden en de leukste artikelen voor jouw hond of kat!

Max&Luna, alles om het leukste baasje te zijn

Via maxenluna.nl en de Max&Luna nieuwsbrief krijg je dagelijks de leukste nieuwtjes en filmpjes over en met honden & katten te zien. Bovendien krijg je van Max&Luna en de bij ons aangesloten dierenartsen en experts de beste tips om nog meer van je huisdier te genieten. Ook kan je terecht voor de populairste uitlaatgebieden, huisdierverzekeringen, advies over je hond of kat & informatie over de producten die je bij Max&Luna kunt vinden.

Ook nog een leuke kortingen

Zoek je de beste en leuke producten voor jouw hond of kat tegen de laagste prijzen? Op de Sale pagina van Max&Luna vind je alle aanbiedingen van Max&Luna zoals goedkope hondenmanden, krabmeubels voor katten en speelgoed voor honden en katten. In de aanbieding dus altijd met 10% tot wel 50% korting!

Hieronder staan enkele actuele aanbiedingen. Maar alle sale items vind je op de site van Max&Luna

Bezoek de Sale pagina

Actuele aanbiedingen Max&Luna

€ 29.95

Speciaal ontwikkeld voor jouw pup. Een honden instap tuigje in de kleuren roze of blauw met bijpassende riem!
Bekijk op Max en Luna

€ 1.49

Dit kattenspeeltjes deelt spelenderwijs brokjes en snoepjes uit. Ontwikkeld om katten van alle leeftijden bezig en actief te houden en te stimuleren.
Bekijk op Max en Luna

€ 3.95

Deze kauwstok voor honden combineert echt hout met een duurzaam synthetisch materiaal waardoor een aantrekkelijke, sterkere en veilige kauwstok ontstaat.
Bekijk op Max en Luna

€ 24.95

In deze zachte hondenmand met leuke nautische accenten krijgt je hond gelijk een strandgevoel.
Bekijk op Max en Luna

€ 5.95

De BecoBowl is een voordelige en kwalitatieve hondenvoerbak of waterbak, gemaakt van bamboe en rijstvezels in de kleuren blauw, groen, bruin en roze
Bekijk op Max en Luna

€ 17.95

De Block43 racing collectie is de aller eerste honden halsband en hondenriem welke met 3D artwork is gemaakt.
Bekijk op Max en Luna

€ 29.99

Katten vinden het heerlijk om in deze zachte slaapzak te kruipen
Bekijk op Max en Luna

€ 6.95

Dit puppy speelgoed is speciaal ontworpen voor puppy?s van 2-6 maanden, met een zachte rubberen buitenkant die geen pijn doet aan de puppytanden maar duurzaam genoeg is om lang mee te kunnen spelen.
Bekijk op Max en Luna

€ 11.95

Deze hondenbal met touw is een variant op de BecoBall. Aan de bal is een touw bevestigd waardoor het speeltje gemakkelijk ver weg gegooid kan worden
Bekijk op Max en Luna

Even een keer geen aanbieding maar wel een echte aanrader om eens flink te gaan shoppen. Max&Luna heeft de beste artikelen voor jouw hond en kat. Verwen ze en wees de leukste baas die er is.
Shop nu!