Max Magazine het tijdschrift voor de echte Omroep Max fans

Max Magazine sluit nu een abonnement af

Ben jij gek van Omroep Max? Dan vindt jij het Max Magazine vast en zeker ook zeer interessant. Dit magazine staat bomvol met artikelen, acties en TV tips. Niet voor niks dat dit magazine vandaag de dag super populair is. Heel veel mensen hebben dan ook al een abonnement voor dit magazine en lezen het maar al te graag. Wanneer je kies voor een abonnement ben je goedkoper uit dan dat je iedere keer een los nummer koopt in de winkel. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een abonnement van Max Magazine. Daarnaast wordt hij ook nog eens thuisbezorgd, wel zo handig natuurlijk. Iedere week is er een nieuwe nummer beschikbaar welke automatisch bij jouw wordt bezorgd als je een abonnement hebt.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Max Magazine, veel meer dan een TV-gids

Wie dacht dat Max Magazine alleen maar een TV-gids is heeft het mis. Het is namelijk veel meer dan dat. Zo kun je in Max Magazine bijvoorbeeld aangrijpende verhalen vinden of de leukste dagjes uit. Ook kun je lekker puzzelen en zo kans maken of fantastische prijzen. Naast dat is er nog veel meer te vinden in Max Magazine. Uiteraard kun je er ook een overzichtelijk televisie- en radioprogrammering in vinden. Met andere woorden Max Magazine is het tijdschrift dat jij echt moet hebben. Met dit magazine kun je namelijk iedere week even helemaal tot rust komen. Bekijk dus snel de verschillende abonnementen en sluit er één online af.

Altijd een mooie aanbieding voor Max Magazine

Heel leuk natuurlijk om een abonnement af te sluiten voor dit magazine. Maar jij wilt natuurlijk wel kunnen profiteren van een mooie aanbieding. Want korting daar zijn we gek op. Gelukkig is er altijd een mooie Max Magazine aanbieding waar je van kunt profiteren. Door dit te doen kun je echt heel veel geld besparen, het is dan ook zeker slim om dit te doen. Goed om te weten is dat er regelmatig proefabonnementen zijn voor Max Magazine. Het voordeel van een proefabonnement is dat deze een stuk voordeliger zijn. Daarnaast stopt een proefabonnement automatisch en zit je dus nergens aan vast.

Kies dus nu een tijdschrift abonnement voor Max Magazine ook wel bekend van Omroep Max en ontdek alles over televisie, radio en plezier. Dit is het magazine voor echte Omroep Max fans.