Aanbiedingen van Greetz

Greetz is Nederlands marktleider op het gebied van online échte kaarten versturen. Per dag worden er via Greetz duizenden wenskaarten verstuurd. Belangrijkste momenten gedurende het jaar zijn: verjaardagskaarten, gefeliciteerd, zomaar, beterschap en geboorte, maar er zijn ook vier hele grote kaartmomenten waardoor het aantal kaartjes en cadeautjes per dag een hoogtepunt bereikt. Deze momenten zijn: Kerst, valentijn, moederdag, vaderdag en ook Sinterklaas wordt een steeds groter moment. Sinds 2010 verkoopt Greetz ook cadeautjes bij een kaart. In eerste instantie waren dit alleen bloemen en Milka chocolade, maar inmiddels is dit uitgegroeid tot een assortiment van meer dan 300 cadeaus waaronder een aantal zeer succesvolle (ballonnen, bloemen en boeken). Daarnaast is het sinds mei 2012 ook mogelijk om je cadeau echt persoonlijk te maken met de mokken en canvas van Greetz. Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van Greetz.nl

Bekijk de aanbiedingen

5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (4 Stemmen)
Met Greetz kun jij iemand optimaal verrassen door jou eigen verrassing te creëren. Het voordeel van Greetz is dat zij elke dag bezorgen dus ook op zondag!
Maak je verrassing
5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (1 Stem)
Ken je dat je wilt iemand bedanken voor iets en dus wil je dat doen met een verrassing. Hoe leuk is het dan om hem of haar te verassen met een bloemetje?
Kies je boeket
5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (5 Stemmen)
Beste vandaag voor 22.00 uur de mooiste bloemen bij Greetz en ze worden vandaag nog verzonden. Dus wil je morgen nog iemand verrassen, dan kan dat nog.
Bestel vandaag nog