Aanbiedingen van Sfeertjemaken.nl

Wil je een perfect sfeertje in huis en in de tuin? Dan zit je goed bij Sfeertjemaken.nl. Bij Sfeertjemaken.nl vind je alles wat je nodig hebt om de ultieme sfeer in huis te halen. Je bent bij Sfeertjemaken.nl aan het juiste adres als je opzoek bent naar onder andere de volgende artikelen.

  • Vuurschalen
  • Terrasverwarming
  • Gordijnen
  • Tafellakens
  • BBQ's
  • Rookovens

Uiteraard is het assortiment van Sfeertjemaken.nl veel ruimer dan enkel bovenstaande producten. Het is daarom zeker de moeite waard om het assortiment van Sfeertjemaken.nl te bekijken. Sfeertjemaken vindt het belangrijk dat iedereen producten aan kan schaffen voor de inrichting en decoratie van de tuin. Daarom bieden ze de beste producten aan tegen de scherpste prijs. 

Bezoek Sfeertjemaken.nl

Actuele aanbiedingen Sfeertjemaken.nl

€ 24.95

Insectenhotel Home Insectenhotel Home van 2L Home and Garden maakt je tuin extra aantrekkelijk voor allerlei verschillende soort insecten. Het grote huis is volledig met de hand gemaakt is behandeld met ecoline, waardoor er een blauwe kleur ontstaat. Het insectenhotel home is voor een insectenhotel erg groot. Met een hoogte van 44cm en breedte van 42cm is het insectenhotel home een stuk groter dan het gemiddelde huis. Het insectenhuis heeft 4 verschillende vakken. Elk vak is gemaakt van andere materialen en is daardoor geschikt voor andere soorten insecten. In de vakken zijn onder andere hout met geboren gaatjes, riet, openingen met verticale ingangen en openingen met gaatjes. Door de verscheidenheid aan vakken kunnen verschillende insectsoort zich bij de Home thuis voelen. Insecten die je bijvoorbeeld kunt verwachten zijn lieveheersbeestjes, vlinders of solitaire bijen. Om de kleine beestjes zich het meest thuis te laten voelen is het aan te raden om het insectenhotel op een warme beschutte plek op te hangen of neer te zetten. Specificaties 2L Home and Garden insectenhotel Home: 4 verschillende vakken gemaakt van stevig hout afmetingen zijn 60 x 45 x 15 cm geschikt voor vlinders, lieveheersbeestjes en bijen volledig handgemaakt
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 69.95

Tuinhaard triangle Tuinhaard triangle van 2L Home and Garden is een leuke haard. De driehoekige haard is 55cm breed, 55cm diep en 125cm hoog. De tuinhaard triangle is volledig gemaakt van staal met daaroverheen een zwarte coating. De terrashaard is door zijn afmetingen erg licht en zeer makkelijk verplaatsbaar. Daarbij staat hij zeer stevig op zijn 3 poten. De stookplaats is ruim genoeg voor het branden van flinke openhaardblokken. De haardblokken worden geplaatst op een rooster. Hierdoor is er van onderaf een zeer goede zuurstoftoevoer. Zo kan je met de 2L Home and Garden tuinhaard triangle perfect gebruiken voor de koele avonden in de tuin of op het terras.Voordelen- Door zijn 3 poten staat hij - De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een mooi vuur.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- De haard is super leuk vormgegeven, namelijk als een vuurtoren.Specificaties- De afmetingen zijn 55cm breed, 55cm diep en 125cm hoog.- Gemaakt van ca.1.5mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 0.95

Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks maken het aansteken van een vuurtje wel heel makkelijk. Plaats de aanmaakblokjes tussen het haardhout, steek de blokjes aan en kijk hoe het hout vanzelf aangestoken wordt. Het is niet alleen een hele eenvoudige manier om je vuur aan te steken, het is ook een veilige manier. De blokjes zijn na het aansteken een geconcentreerde vuurbron. Het verspreid zich niet zoals bij aanmaakvloeistof het geval is. En als het toch fout dreigt te gaan kunnen de blokje met een tang gemakkelijk worden opgepakt. De bruine aanmaakblokjes zijn onbeperkt houdbaar. De Golden Flame aanmaakblokjes zitten per 24 verpakt. De Golden Flame aanmaakblokjes zijn FSC gecertificeerd.
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 60.00

Vuurschaal vierkant Vuurschaal vierkant is dezelfde schaal als de zwarte variant. De 2L Home and Garden vuurschaal vierkant is een leuke en aparte schaal. Hij is identiek aan de vuurschaal square zwart. Het is niet je typische vuurschaal. Vierkante vuurschalen zijn uniek en kom je niet vaak tegen in tuinen. De vuurschaal vierkant is 70cm breed en 70cm lang en volledig gemaakt van staal. Over het staal zit een matzwarte hittebestendige coating afwerking. De roestkleurige vierkante vuurschaal heeft een stevig voet. Dit maakt de schaal erg veilig. Het is onmogelijk om te kunnen omvallen. In het midden van de vuurschaal zit een smalle spleet. Zo kan, wanneer hij buiten blijven staan, regenwater gemakkelijk weglopen. Specificaties vuurschaal vierkant zwart: Geheel gemaakt van staal Uniek vierkant ontwerp Matzwarte afwerking Staat zeer stevig Geen last van vallend as Ook verkrijgbaar in Zwarte kleur
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 234.95

Tuinhaard Colorado XL Tuinhaard Colorado XL van Outtrade wordt gekenmerkt door zijn grote stookplaats en brandvermogen. Deze ruimte tuinhaard is maar liefst 160cm hoog en heeft een diameter van 60cm. De schoorsteen heeft een diameter van 13cm en is voorzien van een roestvrijstalen ring. De schoorsteen zorgt voor uitstekende rookafvoer, dus je hoeft tijdens het steken van een vuurtje nooit meer in de rook te zitten! De tuinhaard colorado XL heeft een ruime stookplaats. Brand er de grootste blokken hout in. Doordat de buitenhaard rondom met staal behuisd is, geeft hij erg veel warmte af. Heerlijk voor de in de avond. De terrashaard heeft is modern vormgegeven en misstaat geen enkele tuin of terras. Plaats de haard waar je maar wil, want de drie stevige poten zorgen er voor dat de haard altijd stabiel staat. Specificaties: Kleur zwart Afmetingen 160cm x 60cm Gemaakt van staal Schoorsteen voor rookafvoer Staat zeer stevig Inclusief roestvrijstalen ring op schoorsteen Ruime stookplaats
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 3.95

Paraffine vuurpot stro Een leuke en verwarmende sfeer creëren in je tuin, op je terras of balkon is met de paraffine vuurpot stro zo gelukt. De 2L Home and Garden vuurpot, met een diameter van 15cm, is gevuld met paraffine. Hierdoor brand de vuurpot tot wel 3 uur. De vlam die er vanaf komt is tot ongeveer 30cm hoog. De vuurpot paraffine van 2L Home and Garden is geschikt voor allerlei momenten. Zo is het een leuke sfeermaker als je een feestje heb, maar de vuurpot is ook zeker geschikt als je romantisch in de tuin wilt zitten met een geliefde. Afmetingen zijn: 15cm x 7cm
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

3.8235294117647 1 1 1 1 1 3.82 Ster (17 Stemmen)
Vind je het ook zo lekker om tot ’s avonds laat in de tuin te zitten? Dan is een tuinhaard echt ideaal. De tuinhaarden zijn niet alleen perfect voor de zomer maar ook voor de winter!
Bekijk de tuinhaarden
2.7777777777778 1 1 1 1 1 2.78 Ster (9 Stemmen)
Het wordt warmer en dus willen we gezellig buiten zitten. Maak de avonden nog gezelliger met een vuurkorf van Sfeertje maken. Ze zijn er al vanaf € 9,95!
Bekijk de vuurkorven
3.5333333333333 1 1 1 1 1 3.53 Ster (15 Stemmen)
Heb jij al een vuurschaal voor de gezellige winterse avonden? In elke tuin hoor er één thuis! Uiteraard is het ook lekker voor de zomerse avonden om extra sfeer te creëren.
Bekijk de vuurschalen