Bekijk de aanbiedingen per reisorganisatie en vakantieaanbieder. De merken op deze pagina zijn van alle vakantieaanbieders die wij in ons portfolio hebben. Als er geen actuele aanbieding bij het merk zelf staat, dan kan eenvoudig doorklikken naar de Last minute en aanbiedingen pagina's van de aanbieders zelf.

Dagaanbiedingen van de beste vakanties

Alleen vandaag zijn deze vakantie deals beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn maar 24 uur beschikbaar, daarna zal er per reisaanbieder een nieuwe aanbieding ingeladen worden.

€ 67.00

Mis het niet! Music Show Scotland komt met een unieke Sylvester Special naar de König Pilsener Arena in Oberhausen.Een levensgroot kasteel en meer dan 200 pipers, drummers, dansers, muzikanten en zangers die u een avond meenemen naar de Schotse en Ierse hooglanden. Naast unieke versies van traditionele tunes brengen zij ook populaire moderne hits in speciaal ontworpen arrangementen ten gehore. De show bestaat uit een ?Massed Band? van meer dan 150 Pipers en Drummers begeleid door de Castleband die van iedere show weer een knetterend spektakel weten te maken. Maar ook danseressen die Schotse en Ierse dans zullen laten zien met als hoogtepunt een spectaculaire zwaardendans! Je zal verrast worden met schitterende arrangementen van oude klassiekers zoals Highland Cathedral en Amazing Grace, maar ook met Popmuziek in een unieke versie met doedelzak. Dit seizoen is Harmony Glen ook weer van de partij met hun opzwepende ?feelgood folk?.Speciaal voor de König Pilsener Arena is er een unieke Sylvester Special samengesteld. Hiervoor zal de show afwijken van haar vaste programma en speciale exclusieve Sylvester stukken ten gehore brengen. Neem bijvoorbeeld Avé Maria vertolkt door operazangeres Mathanja Kornelissen of Little drummer boy die speciaal voor deze productie is gearrangeerd.Er zal geen betere manier zijn om het jaar af te sluiten dan met de Music Show Scotland Sylvester Special.Beleef deze grootste Schotse indoorshow ter wereld en boek nu bij Oad uw busreis met entreeticket!Heeft u al een entreeticket voor de voorstelling?Boek dan alleen de busreis.
Bekijk op Dagaanbieding

€ 69.00

Het luxe Golden Tulip Hotel de Medici met wellness center ligt midden in de pittoreske stad Brugge, aan een van de mooiste grachten van de stad. Binnen 5 minuten lopen sta je al op Grote Markt!
Bekijk op Dagaanbieding

€ 429.00

**Dag 1:** Vandaag vlieg je vanaf Amsterdam naar Olbia. Op de luchthaven staat de huurauto voor je klaar. Vanuit hier vertrek je naar het Geovillage Sport & Wellness Resort****, het eerste hotel van deze week. (ca. 9 km) **Dag 2 & 3:** Op dag 2 reis je door naar Oristano. Hier verblijf je 2 nachten in het Hotel Mistral***. Dit hotel is erg centraal gelegen. Op slechts 100 meter lopen tref je het oude centrum. In de stad zijn nog diverse restanten van middeleeuwse gebouwen te vinden. De Torre di San Cristoforo bij het Piazza Roma bijvoorbeeld, die fungeerde als toegangspoort tot de stad en deel uitmaakte van de verdedigingswal om het centrum. (ca. 189 km) **Dag 4 & 5:** Op dag 4 neem je afscheid van Oristano en vertrek je naar Cagliari, een tocht van ca. 96 km. Cagliari biedt haar bezoekers een spannende mix van de moderne stad en de overblijfselen uit de middeleeuwen. Dankzij de vele overheersers heeft Cagliari een fascinerende architectuur. Het beste zicht op de stad is zonder twijfel bij aankomst over zee. Het havendeel van Cagliari stamt nog uit de zevende eeuw en hoog boven de stad torent het majestueuze kasteel uit. Je overnacht de aankomende twee nachten in Hotel Setar****. **Dag 6:** Vandaag reis je verder naar Nuoro. Hier verblijf je in Hotel Baia Marina***. Bezoek in Nuoro de Chiesa della Madonna delle Grazie en geniet van de beste restaurants! (ca. 229 km) **Dag 7:** Op dag 7 reis je weer terug naar Olbia. Hier overnacht je weer in het Geovillage Sport & Wellness Resort****. (ca. 102 km) **Dag 8:** Vandaag vlieg je vanuit Olbia weer terug. **Let op!** Het is mogelijk dat je voor enkele wegen tol moet betalen. Deze kosten zijn **exclusief.**
Bekijk op Dagaanbieding