Mobiel Aanbiedingen

Tijd voor een nieuw mobiel abonnement met of zonder toestel? Er is altijd een aanbieding.

Telecom is enerzijds mobiele en anderzijds vaste telefonie. Elk jaar een nieuw mobieltje, een gratis laptop of een tv bij je abonnement. Het kan allemaal met de top aanbiedingen op deze pagina. Ga gemakkelijk naar een van de providers of bekijk alle aanbiedingen hieronder.

De Top-aanbiedingen Top 6 Mobiele aanbieders

Actuele Aanbiedingen van mobiele abonnementen, met een nieuw toestel of Sim Only

Wat een te gekke aanbieding hebben ze op dit moment bij Youfone. Tijdelijk betaal je de eerste 3 of 6 maanden slechts € 1,- per maand. De kortingsperiode is afhankelijk van de duur van het contract dat je neem. Deze te gekke Sim Only aanbieding is dus echt een aanrader.
3 of 6 maanden € 1,- p.m.
Zoek jij een nieuw Sim Only abonnement? Dan hebben ze bij Budget Mobiel nu een geweldige aanbieding voor je. Tijdelijk krijg je bij het Budget Mobiel Onbeperkt abonnement namelijk de eerste 6 maanden € 5,- korting per maand. Hierdoor betaal je er slechts € 15,- per maand voor.
Eerste 6 maanden €15,- pm
Bij Simpel hebben ze nu een geweldige Sim Only aanbieding. Tijdelijk heb je namelijk 7GB data, onbeperkt bellen en 500 sms'jes voor maar € 10,- per maand. Deze Sim Only aanbieding is tijdelijk geldig, zorg dus dat je er snel bij bent.
7GB data nu € 10,- p.m.
Heb jij een nieuw Sim Only abonnement nodig? Dan hebben ze bij Simpel nu An offer you can't refuse. Tijdelijk heb je namelijk 3GB data + 250 belminuten en 500 sms'jes voor maar € 7,50 per maand. Wacht dus niet langer en maak nu gebruik van deze aanbieding.
An offer you can’t refuse
Bij Youfone hebben ze op dit moment een geweldige aanbieding. Het zijn namelijk Eurodeals en dat betekent dat je de eerste 6 maanden slechts € 1,- per maand betaald bij een 2-jarig Sim Only abonnement. Dit is natuurlijk fantastisch en direct een reden om hiervan te profiteren.
Eerste 6 maanden €1,- p.m.
Bij T-Mobile hebben ze nu een geweldige actie. Je neemt nu namelijk een heel voordelig het Unlimited & Entertainment + Netflix en Videoland abonnement af. Je betaald hier slechts € 50,- per maand voor. Een goede reden om hier nu van te profiteren.
Unlimited & Entertainment
Loopt jouw mobiel abonnement af? Dan wordt het hoogste tijd voor Sim Only van Lebara. Zeker omdat je er nu tijdelijk geen aansluitkosten betaald en dat scheelt je direct € 15,-. Een goede reden dus om nu een abonnement van Lebara te nemen.
Nu geen aansluitkosten
Vanwege het EK voetbal hebben ze bij KPN nu tijdelijk de EK Snelpakkers. Dit betekent dat je nu profiteert van gratis extra data bij alle mobiel abonnementen en Sim Only abonnementen. Ga nu dus snel naar de website en profiteer voor dat je te laat bent.
Nu gratis data bij KPN
De compleet nieuwe bundel van Lebara is perfect voor iedereen die niet al teveel data en belminuten nodig heeft. Dit abonnement bestaat namelijk uit 1 GB data en 150 belminuten. Dat samen voor slechts € 6,- per maand.
Voor maar € 6,- per maand
Ben je toe aan een nieuw Sim only abonnement? Dan hebben ze bij Ben nu een mooie aanbieding. Tijdelijk 10 GB data en 200 belminuten/sms voor maar 10 euro per maand. Dit is natuurlijk een fantastische deal waar je zeker voor moet gaan.
Nu 10 GB voor € 10,- p.m.
Ben jij gek van het merk Xiaomi? Dan zit je goed bij Ben. Vanaf heden hebben zij namelijk ook toestellen van het bekende merk Xiaomi in het assortiment. Dit is één van de top merken van dit moment als het gaat om smartphones.
Sluit een abonnement af
Wil jij één van de Samsung Galaxy S21 modellen hebben? Dan kun je ze nu online bestellen bij Samsung zelf. Alle 3 de modellen zijn vanaf heden leverbaar. Ga jij voor de Galaxy S21, S21+ of de S21 Ultra? Bekijk ze alle 3 bij Samsung en bestel direct het model dat jij wilt hebben.
Koop de Galaxy S21 series

De beste mobiele abonnementen, Sim Only en smartphone aanbiedingen vind je hier

Loop jouw abonnement binnenkort af of is jouw toestel nodig toe aan vervanging? Dan vind je hier een overzicht met de beste telecom aanbiedingen. Tegenwoordig kan eigenlijk niemand meer zonder telefoon, we toen tegenwoordig alles op onze smartphone. Zo internetten we de hele dag door, spelen we vele spelletjes en maken we volop gebruik van Social Media. Om dit alle te kunnen doen heb je een mobiel abonnement nodig. Dit kans een abonnement zijn met toestel maar ook een Sim Only abonnement.

Kies voor een los toestel en betaal in één keer

Hou jij je maand bedrag het liefst zo laag mogelijk, dan is het slim om je toestel in één keer af te betalen. Dit doe je door te kiezen voor een los toestel. Uiteraard is de eenmalige kosten een stuk hoger hierdoor omdat je het complete bedrag betaald voor je smartphone. Aan de andere kant wordt jouw maandelijks bedrag hierdoor een stuk lager, je kunt als snel 10-tallen euro’s per maand besparen en dat is toch leuk meegenomen.

Alle Top-providers te vinden bij Top-Aanbiedingen

In Nederland heb je vele providers, de meeste providers zul je dan ook wel kennen. Bij Top-Aanbiedingen vind je o.a. der providers KPN, Tele2 en T-Mobile. Deze top-providers bieden alle een betrouwbaar netwerk waardoor jij verzekerd bent van snel internet en een stabiel bereik. Uiteraard hoef je niet bij één van deze providers je abonnement af te sluiten. Dit kan ook via een tussen persoon, dit kan in sommige gevallen goedkoper uitvallen. Bij tussenpersonen moet je denken aan Ben, Youfone, Budget Mobiel en Lebara.

Kies voor Sim Only en bespaar vele euro’s

Tegenwoordig kan het veel interessanter zijn om een lost toestel te kopen en vervolgens een Sim Only abonnement af te sluiten. Met een Sim Only abonnement bespaar jij namelijk vele euro’s per maand. Wanneer je kiest voor Sim Only krijg je enkel een simkaart waar jouw abonnement aan gekoppeld zit. Eigenlijk heeft elke aanbieder wel Sim Only abonnementen die ze aanbieden, vaak kun jij zelf je samenstelling kiezen. Zo kun jij bijvoorbeeld bepalen hoeveel data je wilt en hoeveel belminuten en sms’jes. Het mooie is jij bepaald wat het beste bij je past en kiest daarvoor. Bij sommige aanbieders kun je een Sim Only abonnement maandelijks bijstellen. Gebruik je een maand minder je telefoon, kies dan voor minder data, gebruik je hem juist meer dan kies je voor meer data.

Bij Top-aanbiedingen maakt het niet uit of je opzoek bent naar een nieuw los toestel, Sim Only abonnement of een abonnement met toestel je vindt bij ons altijd de beste aanbieding.