Mobiel abonnement met of zonder toestel? Er is altijd een mobiel aanbieding

Zoek jij de beste mobiel aanbiedingen? Dan hebben wij goed nieuws voor je, bij ons kun je ze namelijk vinden. Zo is er altijd een mobiel aanbieding voor een mobiel abonnement met toestel of voor Sim Only. Ook kun je bij ons de beste aanbiedingen vinden voor een los toestel van bijvoorbeeld Apple, Samsung of Xiaomi. Kies je voor een mobiel abonnement aanbieding? Dan kun je kiezen uit maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar. Hierdoor is er altijd een mobiel aanbieding die goed bij jou past.

De Top-aanbiedingen Top 6 Mobiele aanbieders

Actuele Aanbiedingen van mobiele abonnementen, met een nieuw toestel of Sim Only

Bij KPN hebben ze altijd verschillende snelpakkers. Dit zijn aanbiedingen die je echt niet mag missen. De KPN snelpakkers wisselen regelmatig, zit er nu geen mooie aanbieding voor jou tussen? Bekijk het aanbod dan volgende week nog een keer. De kans is groot dat er dan wel een snelpakker bij zit voor jou.
Ontdek de Snelpakkers
Bij Budget Mobiel hebben ze nu een te gekke aanbieding. Neem je nu een 2 jarig Sim Only onbeperkt abonnement, dan krijg je de eerste 3 maanden € 5,- korting per maand. Daarnaast mag je een cadeau kiezen met een waarde tot wel € 150,-.
Cadeau tot € 150,-
Wil jij de nieuwste iPhone 13 met mobiel abonnement? Dan zit je goed bij GSMweb.nl. Zij hebben nu namelijk de iPhone 13 verkrijgbaar met heel veel verschillende abonnementen van diverse providers. Hierdoor is er altijd wel een mobiel abonnement dat goed bij jou past.
iPhone 13 met korting
Ben jij op zoek naar een mobiel abonnement in combinatie met de iPhone 11? Of zoek je juist een los toestel van de iPhone 11? Dan zit je goed bij GSM WEB. Tijdelijk krijg je bij hen namelijk een mega korting op dit top toestel van Apple.
iPhone 11 met korting
Neem jij nu een abonnement bij HollandsNieuwe, dan betaal je tijdelijk geen aansluitkosten. Dit is direct een te gekke besparing waar je zeker voor moet gaan. Wel goed om te weten is dat het een tijdelijke aanbieding is. Voor je het weet is de actie dus weer verlopen.
Nu geen aansluitkosten
Wordt het de hoogste tijd voor een nieuwe smartphone? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Vanaf heden kun jij namelijk de nieuwe iPhone 13 online bestellen bij Coolblue. Dit kan nu tijdelijk heel erg voordelig, het is dan ook zeker aan te raden om dit te doen.
Koop de iPhone 13 nu
Bij T-Mobile hebben ze nu een geweldige actie. Je neemt nu namelijk een heel voordelig het Unlimited & Entertainment + Netflix en Videoland abonnement af. Je betaald hier slechts € 50,- per maand voor. Een goede reden om hier nu van te profiteren.
Unlimited & Entertainment
Loopt jouw mobiel abonnement af? Dan wordt het hoogste tijd voor Sim Only van Lebara. Zeker omdat je er nu tijdelijk geen aansluitkosten betaald en dat scheelt je direct € 15,-. Een goede reden dus om nu een abonnement van Lebara te nemen.
Nu geen aansluitkosten
De compleet nieuwe bundel van Lebara is perfect voor iedereen die niet al teveel data en belminuten nodig heeft. Dit abonnement bestaat namelijk uit 1 GB data en 150 belminuten. Dat samen voor slechts € 6,- per maand.
Voor maar € 6,- per maand
Ben jij gek van het merk Xiaomi? Dan zit je goed bij Ben. Vanaf heden hebben zij namelijk ook toestellen van het bekende merk Xiaomi in het assortiment. Dit is één van de top merken van dit moment als het gaat om smartphones.
Sluit een abonnement af
Wil jij één van de Samsung Galaxy S21 modellen hebben? Dan kun je ze nu online bestellen bij Samsung zelf. Alle 3 de modellen zijn vanaf heden leverbaar. Ga jij voor de Galaxy S21, S21+ of de S21 Ultra? Bekijk ze alle 3 bij Samsung en bestel direct het model dat jij wilt hebben.
Koop de Galaxy S21 series
Ben jij toe aan een nieuw toestel? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen goed nieuws voor je. Je kunt nu de Samsung Galaxy S21 Series 5G bestellen bij T-Mobile met mobiel abonnement. Ga daarom nu snel naar de website en kies het model dat jij wilt hebben.
Bestel nu de Galaxy S21

De beste mobiele abonnementen, Sim Only en smartphone aanbiedingen vind je hier

Loop jouw abonnement binnenkort af of is jouw toestel nodig toe aan vervanging? Dan vind je hier een overzicht met de beste telecom aanbiedingen. Tegenwoordig kan eigenlijk niemand meer zonder telefoon, we toen tegenwoordig alles op onze smartphone. Zo internetten we de hele dag door, spelen we vele spelletjes en maken we volop gebruik van Social Media. Om dit alle te kunnen doen heb je een mobiel abonnement nodig. Dit kans een abonnement zijn met toestel maar ook een Sim Only abonnement.

Kies voor een los toestel en betaal in één keer

Hou jij je maand bedrag het liefst zo laag mogelijk, dan is het slim om je toestel in één keer af te betalen. Dit doe je door te kiezen voor een los toestel. Uiteraard is de eenmalige kosten een stuk hoger hierdoor omdat je het complete bedrag betaald voor je smartphone. Aan de andere kant wordt jouw maandelijks bedrag hierdoor een stuk lager, je kunt als snel 10-tallen euro’s per maand besparen en dat is toch leuk meegenomen.

Alle Top-providers te vinden bij Top-Aanbiedingen

In Nederland heb je vele providers, de meeste providers zul je dan ook wel kennen. Bij Top-Aanbiedingen vind je o.a. der providers KPN, Tele2 en T-Mobile. Deze top-providers bieden alle een betrouwbaar netwerk waardoor jij verzekerd bent van snel internet en een stabiel bereik. Uiteraard hoef je niet bij één van deze providers je abonnement af te sluiten. Dit kan ook via een tussen persoon, dit kan in sommige gevallen goedkoper uitvallen. Bij tussenpersonen moet je denken aan Ben, Youfone, Budget Mobiel en Lebara.

Kies voor Sim Only en bespaar vele euro’s

Tegenwoordig kan het veel interessanter zijn om een lost toestel te kopen en vervolgens een Sim Only abonnement af te sluiten. Met een Sim Only abonnement bespaar jij namelijk vele euro’s per maand. Wanneer je kiest voor Sim Only krijg je enkel een simkaart waar jouw abonnement aan gekoppeld zit. Eigenlijk heeft elke aanbieder wel Sim Only abonnementen die ze aanbieden, vaak kun jij zelf je samenstelling kiezen. Zo kun jij bijvoorbeeld bepalen hoeveel internet je wilt en hoeveel belminuten en sms’jes. Het mooie is jij bepaald wat het beste bij je past en kiest daarvoor. Bij sommige aanbieders kun je een Sim Only abonnement maandelijks bijstellen. Gebruik je een maand minder je telefoon, kies dan voor minder internet, gebruik je hem juist meer dan kies je voor meer internet.

Wat zijn de kosten voor een mobiel abonnement of Sim Only?

Wanneer jij een abonnement met of zonder toestel wilt gaan afsluiten wil je natuurlijk wel de kosten weten. De kosten per abonnement zijn heel erg verschillend. Zo hebben wij al aangegeven dat Sim Only zorgt voor lagere maandlasten, de kosten hiervoor zijn dus laag. Kies je voor een abonnement met toestel, dan zijn de kosten hoger. Hoe hoog de kosten per abonnement liggen heeft met een aantal factoren te maken. Ten eerste bij welke aanbieder sluit je een abonnement af. Kies je voor Simpel, KPN, Simyo, T-Mobile, HollandsNieuwe of toch voor één van de andere aanbieders. Daarnaast bepaald het door jou gekozen toestel ook hoeveel je per maand gaat betalen. Als laatst zijn de kosten natuurlijk ook afhankelijk van het aantal mb's, belminuten en sms'jes die jij wilt. Kies je voor 5GB data, dan zijn de kosten een stuk lager dan bij een abonnement met 20GB data.

Maak gebruik van onze vergelijkers

Het maakt niet zoveel uit wat je nu precies zoekt, één ding is zeker jij wilt het zo goedkoop mogelijk afnemen. Daarom hebben wij een Sim Only vergelijker en een Mobiel abonnement vergelijker. Door gebruik te maken van één van deze vergelijkers kun jij ontdekken wat voor jou de beste en voordeligste keus is. Je kun dus eigenlijk heel gemakkelijk de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken. Door dit te doen zal je nooit meer teveel betalen. Vergelijk daarom vandaag nog de verschillende opties en ontdek wat het beste bij jou past. In onze vergelijker kun je onder andere aangeven hoeveel internet, belminuten en sms je wilt.

Bij Top-aanbiedingen maakt het niet uit of je opzoek bent naar een nieuw los toestel, Sim Only abonnement of een abonnement met toestel je vindt bij ons altijd de beste aanbieding.