Iedereen weet dat ze bij Ben niet altijd als eerste het nieuwste toestel hebben en dat blijkt ook nu weer. Echte wat ze wel hebben is altijd superscherpe deals bij Ben zoals nu met de iPhone XR, je kunt nu heel goedkoop een abonnement afsluiten. Iedereen kent de iPhone XR wel, maar vele hebben hem nog niet en dit komt omdat hij altijd vrij prijzig was. Maar nu Ben hem heeft kunnen wij van Topaanbiedingen wel zeggen dat je nu heel voordelig een mobiel abonnement kunt afsluiten.

De Apple iPhone XR 64GB kopen bij Ben

Bij Ben kun je kiezen om het toestel in één keer te betalen, je betaald dan alleen nog maandelijks voor je abonnement. Kun jij zo grote uitgave nu niet missen, dan kun je gewoon een maandelijkse betaling doen, uiteraard wordt je abonnement dan wel duurder. Kun je wel een deel in één keer betalen, dan kun je daar ook voor kiezen, je hebt bij Ben namelijk 4 opties, jij bepaald zelf voor welke optie je gaat. Met de iPhone XR heb je niet het nieuwste van het nieuwste maar je hebt wel gewoon een supergoed toestel dat weer jaren meer kan en dat voor een goede prijs.

Stel je abonnement helemaal zelf samen

Iedereen heeft een andere voorkeur voor een abonnement, gelukkig kun jij bij Ben je abonnement helemaal zelf samenstellen. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf je internetsnelheid, wil jij 3G, 4G of 4G extra snel. Ook bepaal je zelf het aantal MB's, belminuten en sms'jes. Zo kun jij een mobiel abonnement helemaal samenstellen zoals jij hem wilt. Dat is nog eens een service van Ben. Neem dus nu een Ben abonnement en profiteer van zeer lage prijzen voor de iPhone XR.