Bestel nu de OnePlus 8 Pro online bij T-MobileHeb jij de nieuwe OnePlus 8 Pro al in huis? Deze smartphone is vanaf heden leverbaar bij T-Mobile. Het mooie van deze mobiel is dat hij al 5G ready is, jij profiteert daardoor straks van het snelste netwerk dat er is namelijk het 5G netwerk. Het is nog geen jaar geleden dat de OnePlus 7T werd gelanceerd door OnePlus. Dit was op dat moment een van de betere toestellen van de markt, toch waren ze direct daarna alweer bezig met de opvolger. Dit heeft als resultaat dat de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro inmiddels op de markt zijn verschenen. Natuurlijk is de OnePlus 8 al een echt gaaf toestel met alle nieuwste opties, echter voor degene die nog net iets extra's willen is daar de OnePlus 8 Pro. Dit toestel is o.a. al 5G ready.

Niet Apple of Samsung maar OnePlus

Iedereen weet dat Apple en Samsung de grootste aanbieders zijn als het gaat om mobiele telefoons. Zij brengen dan ook ieder jaar weer een nieuw toestel uit, waar direct miljoenen fan voor in de rij staan. Maar naast deze twee grote merken zijn er ook merken die minder groot zijn echter zijn de smartphones van zeer hoge kwaliteit. Het bedrijf OnePlus is één van die bedrijven die smartphone maken van hoge kwaliteit, echter zijn ze minder populair. Toch geldt voor OnePlus dat ze steeds groter worden en dat komt o.a. door de opties die de telefoon te bieden heeft. Hij doet namelijk niks onder aan Apple en Samsung.

OnePlus 8 Pro met T-Mobile abonnement

Bij T-Mobile kun je nu de OnePlus 8 Pro in combinatie met een mobiel abonnement nemen. Jij kunt het abonnement zo aanpassen dat hij goed bij jou past Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het toestel direct te betalen of je betaalt een deel direct voor het toestel. Heb je helemaal geen geld voor het toestel, dan betaal je hem gewoon per maand. Ook kun je de looptijd van het mobiele abonnement bepalen, kies bijvoorbeeld voor 1 of juist 2 jaar. Uiteraard is 2 jaar maandelijks een stuk goedkoper. Kies vervolgens nog je aantal belminuten en date en sluit het mobiele abonnement voordelig af bij T-Mobile. Zo makkelijk kan het gaan en jij bent direct verzekerd van een top toestel tegen een scherpe prijs. Wacht dus niet langer en kies vandaag nog voor de OnePlus 8 Pro.