Bestel vanaf heden de iPhone 12 met abonnement bij Tele2Apple fans opgelet, de nieuwe iPhone 12 is eindelijk te bestellen bij Tele2. Dit is dan ook het moment om hem in combinatie met een mobiel abonnement te bestellen. Zo kun jij straks gebruik maken van het 5G netwerk en daarnaast ben je voorzien van de nieuwste features. Wacht dus niet langer, want jij moet dit toestel echt hebben. Wanneer Apple een nieuw toestel op de markt brengt denk je maar één ding en dat is Hebben!. Bij Tele2 kun je gelukkig nu heel voordelig de nieuwe Apple iPhone 12 met mobiel abonnement bestellen. Wanneer je voor Tele2 gaat weet je gewoon dat je een goedkoop abonnement hebt met een snel en stabiel netwerk. Wacht daarom ook zeker niet langer en bestel de nieuwe iPhone nu direct online bij Tele2.

De iPhone 12 is één van de vier nieuwe iPhone 12-telefoons

Je doet er zeker goed aan om nu voor de iPhone 12 te gaan. Echter zijn er ook drie andere nieuwe modellen bekend gemaakt voor Apple. Het gaat hier om de iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro max. Alles voor deze 4 nieuwe toestellen kun je hier lezen. Toch gaan wij even verder door op de nieuwe iPhone 12. Dit top toestel is namelijk voorzien van de Apple A14 Boinic-processor en hiermee is dit de snelste iPhone ooit. Dit is natuurlijk geweldig nieuws, want uiteindelijk houden we allemaal van snelheid. Hoe sneller je smartphone is hoe blijer jij ervan wordt. De A14 Boinic-processor is 50% sneller dan welke andere smartphoneprocessor dan ook. Apps opstarten wordt met de iPhone 12 dus echt een fluitje van een cent. Daarnaast is de iPhone 12 voorzien van een werkgeheugen van maar liefst 4GB. Dit is natuurlijk geweldig en dus reden genoeg om hem nu snel te bestellen.

Kies uit 5 verschillende kleuren voor de iPhone 12

Vind je een smartphone met een kleurtje leuk? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt de iPhone 12 namelijk bestellen in 5 verschillende kleuren, het gaat hier om zwart, wit, rood, groen en blauw. Allemaal populaire kleuren die zeker erg gewild zijn. Naast dat de iPhone 12 verkrijgbaar is in verschillende kleuren heeft hij ook nog eens een super strak design. Sterker nog hij heeft het mooiste design ooit en daardoor straalt hij luxe uit. Waar wacht je dus nog op, ga nu snel naar de website van Tele2 en bestel de nieuwe iPhone 12 met abonnement. Bij Tele2 weet je gewoon dat je nooit teveel betaald, reden genoeg dus om hem daar nu te bestellen.