Bestel vandaag nog de Samsung Galaxy S20 bij Tele2Ben jij toe aan een nieuw toestel en wil je maar al te graag het nieuwste van het nieuwste hebben, dan is de Samsung Galaxy S20, S20 Plus of de S20 Ultra een echte aanrader voor jou. Bestel hem daarom vandaag nog bij Tele2. Ieder jaar weer komt Samsung met enkele nieuwe smartphones, wanneer deze uit komen kun je ze kopen bij Tele2. Bij Tele2 kun je de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra afnemen in combinatie met een abonnement. Wacht dus niet langer en sluit vandaag een abonnement af voor het nieuwste Samsung toestel.

De nieuwe Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra

Wanneer je de nieuwe Samsung Galaxy S20 in handen hebt zul je merken dat je echt top kwaliteit in handen hebt. Je hebt namelijk echt het nieuwste van het nieuwste in je handen, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met dit toestel. Deze 3 nieuwe Galaxy toestellen zijn sinds 11 februari te bestellen en zijn inmiddels leverbaar. Wij kunnen haast wel zeggen dat je met één van deze toestellen misschien wel de beste smartphone van 2020 in je handen hebt. De randen van een telefoon waren nog nooit eerder zo dun, daarnaast is zijn deze toestellen voorzien van het snelste scherm ooit en het krachtigste hardware ooit. 

Met daarbij een super goedkoop abonnement van Tele2 heb je goud in handen. Jij bepaald bij Tele2 zelf wat je het liefste doet, ga jij liever voor een hoger maand bedrag en een laag eenmalig bedrag of betaal je liever een groot eenmalig bedrag en een laag maandelijks bedrag. Bij Tele2 maakt het niet uit, jij bepaald waar je voor gaat. Je hebt ook de keuze uit 200 belminuten of sms'jes of unlimited bellen en sms'en. Daarnaast kun je kiezen uit 1 GB data, 7 GB data en 20 GB data, is dat nog niet genoeg, dan kun je gaan voor unlimited data. Kies en bestel vandaag nog de nieuwe Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra tegen een zeer scherpe prijs.