Bij Lebara hebben ze nu een geweldige aanbiedingSoms heb je van die aanbiedingen waarbij je denkt ja dit is wel een hele gave aanbieding. Op dit moment hebben ze z'n aanbieding bij Lebara, waarbij je 5GB data met 150 belminuten voor maar € 10,- per maand krijgt. Stap dus snel over en kies voor Sim Only van Lebara. Inmiddels kent iedereen het telecom bedrijf Lebara wel. Zij bieden namelijk mobiele abonnementen aan en dan vooral Sim Only abonnementen. Deze abonnementen hebben niet alleen een zeer stabiele verbinding maar zijn ook nog eens super betaalbaar en dat blijkt maar weer als je dit abonnement bekijkt.

5GB data + 150 belminuten voor maar € 10,- per maand

Lebara staat voor vrijheid, je kunt namelijk zelf je abonnement samenstellen. Het mooiste is dat je dit elke maand weer opnieuw kunt wijzigen, je betaald dus nooit meer dan nodig is. Het meest populaire Sim Only abonnement van Lebara is het abonnement met 5GB data en 150 belminuten voor maar € 10,- per maand. Dit is natuurlijk ook super goedkoop, het is daarom zeker slim om dit abonnement te overwegen. Heb je liever iets meer of juist minder data, dan kan dat uiteraard. Bekijk daarom ook snel de andere opties en kies het abonnement dat het beste bij jou past.

Lebara maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk

Natuurlijk wil jij ondanks de lage prijs wel een stabiele en snelle verbinding, gelukkig maken ze bij Lebara gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Je bent dus zeker van zeer snel internet tegen een extreem scherpe prijs. Daarnaast is je verbinding ook altijd super stabiel en dat is niet bepaald onbelangrijk. Het KPN netwerk is een van de beste netwerken van Nederland, alleen daarom al moet je gewoon kiezen voor een Sim Only abonnement bij Lebara. Wacht dus niet langer en sluit snel je mobiele abonnement af.