Korting door te combineren van verschillende abonnementen. Dat is wat ze bij Budget Thuis doen. Combineer bijvoorbeeld Budget Mobiel & Budget Alles-in-1 en profiteer direct van minimaal € 5,- combikorting. Dat is nog eens een Topaanbieding van Budget Thuis. Met Budget Thuis bespaar jij gemakkelijk en snel op je vaste lasten en door te combineren profiteer je ook nog eens van combikorting.  De korting met combineren begint bij € 5,- en loopt op tot wel € 30,- per maand. En dat puur en alleen door te combineren bij Budget Thuis.

Budget Thuis perfect om te combineren en te profiteren

Door dat ze bij Budget Thuis alles op de juiste manier hebben ingericht intern hebben ze lage kosten. Hierdoor krijg jij als klant lage prijzen bij een energie- en telecomdienst van Budget Thuis. Wanneer je de producten dan ook nog eens combineert krijg je een combikorting boven op de al lage tarieven. Je krijgt bijvoorbeeld € 5,- combikorting wanneer je Budget Alles-in-1 en Budget Energie combineert. Je krijgt dan € 5,- per maand korting op je Alles-in-1 factuur. Ook krijg je € 5,- korting wanneer je Budget Energie en Budget Mobiel combineert. Heb jij deze 2 pakketten, dan krijg je € 5,- korting op je Sim Only factuur. Wil je nog meer korting? Ook dat kan, combineer dan Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel. Je ontvangt dat minimaal € 10,- korting per maand, echter kan dit oplopen tot wel € 30,- per maand. Je vindt hier een overzicht met de verschillende combinaties en de daarbij behorende korting.

De combikorting en de speelregels

Ben je klant van Budget Thuis en combineer je de pakketten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel. Iedere maand weer bekijken ze bij Budget Thuis welke pakketten er op hetzelfde adres staan. Heb jij meerdere pakketten dan krijg je automatisch de combikorting die dus kan oplopen tot wel € 30,- per maand. Besluit jij toch met een abonnement over te stappen naar een andere aanbieder, dan vervalt automatisch de combikorting van Budget Thuis. Wil jij alles weten over de Combikorting? Bekijk dan snel de website van Budget Thuis en lees er alles over.

Budget Tv, internet & bellen, Mobiel, en Stroom & Gas

Ja het zijn allemaal producten die iedereen thuis heeft. Want ja om te kunnen koken en douchen met warm water heb je stroom en gas nodig. Maar jij wilt natuurlijk ook graag in de avond even lekker op de bank ploffen om tv te kijken, daarom hebben je Budget tv, internet en bellen. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. Om gebruik te kunnen maken van je smartphone heb je natuurlijk een mobiel abonnement nodig en dan is het Sim Only abonnement een echte aanrader. Bekijk vandaag nog alles pakketten en aanbiedingen online bij Budget Thuis en bespaar op je vaste lasten.