De iPhone 12 nu met mobiel abonnement bij KPNDaar is hij dan eindelijk, de iPhone 12 kun je nu online bestellen bij KPN. Dit geweldige toestel is een echte aanrader en jij als Apple Fan moet hem echt hebben. Ga daarom nu naar de site van KPN en bestel hem in combinatie met mobiel abonnement. Dat Apple smartphones maakt van hoge kwaliteit dat wisten we al, maar als je kijkt naar de iPhone 12 dan weet je het gewoon zeker. Dit is het toestel van dit moment en jij moet hem gewoon hebben. Aangezien KPN in Nederland één van de grootste providers is doe je er goed aan om hier je abonnement af te sluiten met de iPhone 12 als toestel. Je weet dan zeker dat je een goed toestel hebt in combinatie met een mobiel abonnement met goed bereik en een snel netwerk.

Ontvang € 100,- korting op AirPods bij de iPhone 12

Bestel jij de iPhone 12 nu online bij KPN, dan ontvang je € 100,- korting op de AirPods. Dat is natuurlijk een geweldige aanbieding, want zo heb jij niet alleen een geweldig toestel, maar ook nieuwe AirPods tegen een lage prijs. De Apple Airpods zijn super populair en door de actie van KPN zijn ze nog populairder. Wil jij dus ook AirPods kopen met korting? Dan doe je er goed aan om nu een mobiel abonnement met de iPhone 12 af te sluiten bij KPN. Naast de korting die je nu krijgt betaal je ook nog eens een zeer scherp tarief voor het abonnement. Je ben bij KPN nu dus heel voordelig uit als je kiest voor de Apple iPhone 12.

De iPhone 12 werk met het 5G netwerk

Wanneer je nu een nieuw toestel gaat kopen wil je natuurlijk wel gebruik kunnen maken van het populaire 5G netwerk. Dit is namelijk de opvolger van het 4G netwerk en direct ook een stuk sneller. Wanneer jij gebruik wilt maken van het 5G netwerk moet je wel een smartphone hebben die dit kan. Gelukkig kun je de iPhone 12 met het 5G netwerk gebruiken en dus kun jij zo het optimale van de iPhone 12 eruit halen. Bij KPN kun je nu een abonnement voor de iPhone 12 afsluiten met het 5G netwerk. Zo heb jij overal een super snel en stabiel internet. Wil je nog meer voordelen weten van de iPhone 12? Dan lees je dit allemaal hier in onze blog. Wil je helemaal niet meer weten over de iPhone 12 maar wil je hem gewoon bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook, ga daarvoor nu snel naar de website van KPN en bestel hem direct.