Doe je ding deals bij Simyo, sluit nu Sim Only afAanbieding verlengd t/m 30 november 2020! Bij Simyo hebben ze nu een hele gave aanbieding namelijk de Doe je ding deals, dat betekent dat je nu wel heel voordelig een Sim Only abonnement kunt afsluiten. Zo kun je onbeperkt bellen + 6GB data voor € 16,- per maand. 

De beste Simyo Sim Only aanbieding

Zoveel Sim Only aanbieders en nog meer Sim Only aanbiedingen, je ziet door de bomen gewoon het bos niet meer. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn om te kiezen, want zo nu een dan hebben de aanbieders een Super aanbieding. Zo ook heb je nu bij Simyo de Doe Je Ding Deals, tijdens deze actie kun je heel voordelig een aanbieding scoren. Zo heb je nu onbeperkt bellen + 6 GB data voor slechts € 16,- per maand.

Simyo Sim Only met het betrouwbare KPN Netwerk

Heel leuk een aanbieders als Simyo, maar hoe zit het met bereik, de snelheid van het internet en al het andere. Kan ik wel bouwen op Simyo, daar is maar één antwoord mogelijk JA dat kan je. Simyo maakt namelijk gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Jij kunt dus supersnel internet verwachten en eigenlijk overal een goed bereik, hier hoef jij je dus zeker geen zorgen over te maken.

Sluit nu voordelig een Sim Only abonnement af

Dit is het moment om een SimOnly abonnement af te sluiten bij Simyo. De Doe Je Ding Deals zijn geldig t/m 31 mei, het is dus slim om niet al te lang te wachten want voor je het weet is de actie voorbij. Daarnaast is het leuk om te weten dat Simyo het beste uit de test is gekomen van de Consumenten Bond. Dit is de uitslag van januari 2020 en dit is niet hun eerste keer.