Geen verzendkosten binnen Nederland bij itZbcauseBij itZbcause hebben ze een groot assortiment met unieke telefoonhoesjes en tablethoezen gemaakt van 100% leer. Zo hebben ze Flipcases, Bookcases, Magnetic bookcases, backcovers en sleeves. Besteld daarom vandaag nog een hoes met gratis verzending binnen Nederland.

Bij itZbcause hebben ze alleen telefoonhoesjes en tablethoezen van Apple en Samsung. Dit omdat deze verre weg het meest populair zijn. Wanneer je dus een iPhone of Samsung smartphone hebt en je zoekt een nieuw hoesje, kijk dan zeker eens bij itZbcause.

Woonachtig in Nederland? Dan betaal je geen verzendkosten

Wanneer je iets online besteld moet het natuurlijk naar jou verzonden worden. Dit kost geld en daarom moet je bij de meeste webshops hiervoor betalen. Gelukkig hoeft dit niet bij itZbcause, wanneer jij in Nederland woont wordt het namelijk gratis naar je verzonden. Wel zo fijn dachten wij van Top-aanbiedingen.

Ervaring, precisie, oog voor detail, kwaliteit en eenvoud - dat zijn de sleutelwoorden achter het merk itZbcause. Dit jonge en dynamische bedrijf is gespecialiseerd in de productie van mode-tassen en accessoires van hoogwaardig leer.  Elk product wordt eerst met de hand gemaakt en bijgewerkt. Een proces met een speciale focus op de selectie van top kwaliteit materialen en vakmanschap die overgedragen wordt over 4 generaties.

Wacht vooral niet langer, bekijk vandaag nog het unieke assortiment van itZbecaus en koop één van de vele 100% leren hoezen.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!