HollandsNieuwe superdeal iPhone SE nu met € 48,- kortingToe aan een nieuwe smartphone? Dan is deze aanbieding van HollandsNieuwe echt iets voor jou. Jij krijgt nu namelijk tijdelijk € 48,- korting op de iPhone SE. Zo kun jij heel voordelig een mobiel abonnement met smartphone nemen bij HollandsNieuwe. Bij HollandsNieuwe hebben ze eigenlijk altijd wel een mooie superdeal die je zeer zeker niet mag missen. Op dit moment is de superdeal dus de Apple iPhone SE waar je nu tijdelijk maar liefst € 48,- korting op krijgt. Een goede reden dus om nu snel dit abonnement af te sluiten en te profiteren van deze geweldige aanbieding.

Tijdelijk € 48,- toestelkorting & 1 jaar gratis Apple TV+

Natuurlijk is de korting van maar liefst € 48,- al geweldig, echter is dat niet het enige dat je nu krijgt. Neem je nu een mobiel abonnement bij HollandsNieuwe met de iPhone SE dan krijg je ook één jaar lang gratis Apple TV+. Dit maakt deze aanbieding natuurlijk helemaal geweldig en dus zeker de moeite waard om te kiezen. Je kunt de Apple iPhone SE krijgen in 3 verschillende kleuren namelijk zwart, wit en rood. Wil jij profiteren van deze te gekke aanbieding, dan doe je er goed aan om snel een abonnement af te sluiten. Het gaat hier namelijk om ene tijdelijke aanbieding en het zou natuurlijk zonde zijn als je net te laat bent.

Stel zelf je abonnement samen bij HollandsNieuwe

Het leuke van HollandsNieuwe is dat jij helemaal zelf je abonnement kunt samenstellen. Zo past hij volledig bij jouw wensen en dat is natuurlijk wat iedereen wilt. Want niemand wilt betalen voor iets dat je niet gebruikt. Je kunt bij HollandsNieuwe bijvoorbeeld zelf de looptijd bepalen, de hoeveelheid data, belminuten en sms'jes. Gebruik je dus minder data, dan neem je een kleinere bundel. Gebruik je meer data, dan ga je gewoon voor een grote bundel. Hoe dan ook waar je ook voor gaat, één ding is zeker het abonnement past helemaal bij jou. Kies dus nu voor dit abonnement met de iPhone SE.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!