Koop de Xiaomi Redmi 9A Granite Grey voor € 89,-Ben jij toe aan een nieuwe mobiel? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen goed nieuws voor je. Je koop de Xiaomi Redmi 9A Granite Grey nu voor slechts € 89,- i.p.v. € 119,90 bij de Lidl. Dit is natuurlijk een koopje en dus doe je er goed aan om hier nu snel van te profiteren. Wees er wel snel bij want het is natuurlijk zonde als je net te laat bent. Zeker wanneer je niet teveel wilt uitgeven voor een nieuw toestel doe je er goed aan om nu te profiteren van deze te gekke aanbieding. Want eerlijk is eerlijk dit is natuurlijk ook super voordelig. Met dit toestel ben je voorzien van Android 10, je hebt dus heel veel apps die beschikbaar zijn.

Koop deze mobiele telefoon nu online bij de Lidl

Wanneer jij interesse hebt in dit toestel doe je er goed aan om snel te profiteren, want voor je het weet ben je te laat en is de aanbieding alweer verlopen. Je kunt deze Xiaomi Redmi 9A Granite Grey alleen maar online kopen, hij is dus niet te krijgen in de fysieke winkel. Is hij dus online uitverkocht dan ben je helaas te laat om van deze deal te profiteren. Je doet er dan ook goed aan om nu snel dit toestel online te bekijken en zo te profiteren van de deal. Enkele belangrijke specificaties van dit toestel zijn:

  • Besturingssysteem: Android 10
  • Scherm: 6,53 inch (16,8 cm)
  • Schermresolutie 720 x 1520 px
  • Opslagcapaciteit: 32 GB
  • Camera: Achterkant 13 MP voorkant 5 MP
  • Type simkaart: Dual sim 4G
  • Batterij: 5.000 mAH high-capacity batterij

De accu van dit toestel gaat bijzonder lang mee

Maak jij veel gebruik van je mobiel? Dan is dit toestel echt iets voor jou, hij heeft namelijk een accu die bijzonder lang mee gaat. Zo kun je 168 uur muziek luisteren, 38 uur bellen, 14 uur gamen en 19 uur lang video's bekijken voor je hem weer moet opladen. Hij gaat dus al snel een paar dagen mee en dat is natuurlijk wat iedereen maar al te graag wilt. Want een lege batterij is natuurlijk altijd heel vervelend en niet wenselijk. Wacht daarom ook zeker niet langer, bekijk nu snel dit toestel op de website van de Lidl en bestel hem direct voor slechts € 89,-.