KPN 2GB onbeperkt bellen en sms € 20,-Sluit nu een Sim Only abonnement af bij KPN en profiteer van 2 GB internet plus onbeperkt bellen en sms'en voor maar € 20,- per maand. Voor 23:59 uur besteld is morgen in huis. KPN is winnaar van de Tweakers Awards. Tegenwoordig nemen steeds meer mensen een Sim Only abonnement. Dit komt omdat we een toestel steeds vaker in één keer betalen en dan heb je nu eenmaal het meeste aan een Sim Only abonnement.

Als je kiest voor een Sim Only abonnement kies je eigenlijk voor een mobiel abonnement zonder toestel, het toestel heb je tenslotte al. Een SimOnly abonnement is vaak super voordelig en daarom zeer interessant. Een ander voordeel is dat wanneer jij je toestel in één keer afbetaald je niet wordt geregistreerd bij het BKR want je een toestel maandelijks betalen is een lening. Bij KPN hebben ze superscherpe deal voor een Sim Only abonnement. Neem bijvoorbeeld deze 2GB met onbeperkt bellen en sms’en abonnement, je betaalt hier slechts € 20,- per maand voor.

KPN het betrouwbaarste netwerk ook voor Sim Only

Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een abonnement van KPN een echte aanrader, zij hebben namelijk het meest betrouwbare netwerk van Nederland. Zo ben jij altijd en overal online ook op plekken waar je het niet zou verwachten. Dat is het grote voordeel van een mobiel abonnement van KPN. Neem je nu dit Sim Only abonnement van KPN tegen een laag bedrag per maand en maak gebruik van het KPN Netwerk. Uiteraard kun je ook kiezen voor andere Sim Only abonnementen bij KPN. Ga bijvoorbeeld voor meer data of juist minder belminuten. Kies je voor Sim Only van KPN dan kun je maandelijks het abonnement aanpassen naar jouw wensen. Heb je volgende maand meer data nodig, pas dan je abonnement gemakkelijk en snel aan.

Combineer KPN Sim Only met KPN Thuis voor nog meer voordeel

Heb jij al KPN Thuis? Dan is het zeker slim om ook een mobiel abonnement van KPN te nemen. Jij krijgt dan namelijk combikorting die kan oplopen tot wel € 7,50 per maand. Deze korting krijg je over je mobiel abonnement. Heb je nog geen KPN Thuis maar wil je wel profiteren van deze aanbieding? Stap dan ook over met je alles-in-1 pakket en je krijgt direct korting op je KPN Sim Only abonnement. Zo kun jij heel voordelig gebruik maken van Nederlands beste netwerk.