KPN nu € 100,- korting op Airpods bij de Apple iPhone 11Bij KPN hebben ze nu een geweldige aanbieding. Neem je nu een mobiel abonnement met de iPhone 11 als toestel, dan krijg je € 100,- korting op Airpods. Dit is mooi meegenomen want nu kun je de Apple Airpods super voordelig kopen. Iedereen heeft tegenwoordig wel Airpods en dat is logisch. Deze draadloze oordopjes van Apple zijn namelijk super populair en werken ook nog eens perfect. Een goede reden dus om ze te hebben en al helemaal wanneer je er nu ook nog eens € 100,- korting op krijgt.

Altijd een scherpe aanbieding bij KPN

Het leuke van KPN is dat zij eigenlijk altijd wel een mooie aanbieding voor jou hebben. Deze deal bewijst dat maar weer eens, want eerlijk is eerlijk hier wordt iedereen vrolijk van. De Airpods van Apple zijn namelijk best wel prijzig, wanneer je hier dan € 100,- korting op kunt krijgen dan is dat leuk mee genomen. Deze € 100,- korting krijg je nu bij KPN wanneer je een mobiel abonnement met de iPhone 11 neemt. Door hier gebruik van te maken heb jij een super goed en nieuw toestel in handen en ben je ook nog eens super voordelig voorzien van nieuwe Airpods. Een goede reden dus om hier nu snel van te profiteren, want voor je het weet ben je te laat.

Betaal slechts € 79,- voor Apple Airpods

Wanneer je nu besluit gebruik te maken van deze te gekke aanbieding, dan betaal je slechts € 79,- voor Airpods en dat is super voordelig. Dit is eigenlijk al de perfecte reden dat je gewoon weg nu moet profiteren van deze aanbieding. Want hoe jammer is het als je net te laat bent en deze actie alweer verlopen is. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom kunnen wij van Top-aanbiedingen je alleen maar aanraden om hier nu snel gebruik van te maken. Zo weet je zeker dat je op tijd bent en dus kunt profiteren van deze aanbieding. Waar wacht je dus nog op? Ga nu snel naar de website van KPN en profiteer van deze tijdelijke aanbieding.