Lease nu de Samsung Galaxy Z Flip vanaf € 61,- p.m.Het nieuwste van het nieuwste namelijk de Samsung Galaxy Z Flip. Deze smartphone is voorzien van een inklapbaar scherm wat ervoor zorgt dat hij klein in de broekzak gaat maar wel groot is wanneer je er gebruik van maakt.

Lease of koop nu de nieuwste Samsung Galaxy Z Flip

Wanneer je de Samsung Galaxy Z Flip afneemt bij Samsung zelf, dan kun je kiezen uit twee betaal opties. Je kunt ervoor kiezen om hem in 1x te kopen voor slechts € 1.500,- maar je kunt hem ook leasen vanaf € 61,- per maand. Kies voor lease!

  • Ideaal voor bij Sim Only
  • Gedekt voor schade en diefstal
  • Bestel nu, beperkte voorraad

De grote voordelen van de nieuws Samsung Galaxy Z Flip

Als je kiest voor een nieuwe telefoon dan kijk je o.a. wat de voordelen zijn. De voordelen van de nieuwe Smartphone van Samsung zijn zeker de moeite waard. Je kunt het volgende verwachten:

  • Camera en statief in één – Doordat je de Samsung Galaxy Z Flip kunt vouwen heb jij een camera en statief in één, wel zo makkelijk.
  • Hands free camera voor selfies en vlogs – Met het free-stop mechanisme van de Galaxy Z Flip is het mogelijk hem te gebruiken als Laptop. Hierdoor kun jij gemakkelijk selfies en vlogs maken
  • Een snelle selfie – Je hoeft het scherm niet uit te klappen om een foto te maken. Je kunt door middel van de aan-/uitknop binnen enkele seconden een selfie maken en je ziet direct een preview op het coverscherm.

Koop of lease dus nu snel de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip bij Samsung zelf en wees één van de eerste.