Lebara verlaagt de prijzen van een Sim Only abonnementBij Lebara hebben ze nu een geweldige actie voor een Sim Only abonnement. De prijs is namelijk verlaagd van het abonnement 5gb date + onbeperkt bellen en dat voor maar € 11,- per maand. Reden genoeg om nu snel een abonnement af te sluiten. Eigenlijk heeft iedereen tegenwoordig een mobiel abonnement, een mobiel wordt dan ook heel veel gebruikt. Nu dit geweldige Sim Only abonnement in prijs is verlaagd betaal je tijdelijk maar € 11,- per maand. Dit is een geweldig abonnement dat jij zeker moet hebben gezien de lage prijs. Waar wacht je dus nog op bekijk nu snel deze deal van Lebara en sluit een abonnement af.

5GB data en onbeperkt bellen voor slechts € 11,- per maand

Met dit abonnement kun jij lekker internetten en zoveel bellen als je zelf wilt. Zo hoef jij nooit mee een excuses te gebruiken dat je op dit moment geen belminuten hebt. Dit is natuurlijk geweldig en al helemaal aangezien je dit kunt doen voor maar € 11,- per maand. Dit is op dit moment misschien wel één van de goedkoopste Sim Only abonnementen op de markt. Wanneer je kiest voor dit abonnement van Lebara maak je gebruik van het bekende netwerk van KPN. Iedereen in Nederland weet dat KPN één van de betrouwbaarste netwerken is.

Nu 50% korting op onbeperkt bellen bij Lebara

Dit abonnement is tijdelijk in prijs verlaagd zoals eerder aangegeven. Dit komt omdat je nu tijdelijk 50% korting krijgt op onbeperkt bellen. Zo betaal je hier nu maar € 1,- per maand voor i.p.v. € 2,- per maand. Dit lijkt misschien maar een klein bedrag, maar over je hele contract periode is dit toch weer € 24,-. Je doet er dus goed aan om nu een Sim Only abonnement af te sluiten bij Lebara zodat jij straks een super voordelig abonnement hebt.