Mobiel abonnement met de iPhone SE bij KPNDaar is die dan de nieuwste smartphone van Apple namelijk de iPhone SE 2020. Dit model is de opvolger van de iPhone SE uit 2016, echter is hij een stuk beter door de krachtige processor. Op dit moment is dit de goedkoopste iPhone die te koop is. Als er een nieuwe iPhone op de markt komt wilt iedereen die hebben, helaas is hij vaak voor vele te duur. Gelukkig is dat bij de iPhone SE 2020 een ander geval, dit toestel kost namelijk nog geen € 500,-. Zo heb je dus super goedkoop de nieuwe iPhone in huis.

Neem een mobiel abonnement bij KPN tegen een lage prijs

Doordat het de nieuwe iPhone SE zo voordelig is kun je een mobiel abonnement tegen een hele lage prijs afsluiten bij KPN. Kies jij ervoor om een groot deel van het toestel direct al te betalen, dan kun je echt heel goedkoop een mobiel abonnement afsluiten. Het is dus zeker de moeite waard om de nieuwe iPhone SE te overwegen. Zeker wanneer je hem bij KPN besteld heb je een Topdeal. De prijs van een mobiel abonnement is niet alleen laag, je hebt met KPN ook het allerbeste netwerk bij jou abonnement. 

iPhone SE grote kracht, klein formaat

Tegenwoordig doen we steeds meer op onze smartphone, het is daarom van belang dat hij krachtig en snel is. Doordat de nieuwe iPhone SE dezelfde kracht bezit als de iPhone 11 kun jij iedere app zonder moeite gebruiken. De iPhone SE is niet zo groot als de iPhone 11, je kunt hem vergelijken met de iPhone 8. Je kunt kiezen uit 3 verschillende opslagcapaciteiten namelijk 64GB, 128Gb en 256GB. Jij bepaalt hetgeen dat je nodig hebt en sluit gemakkelijk en snel een mobiel abonnement af bij KPN.