Nieuw bij Simyo de eSIM, de digitale simkaartEindelijk is het zover, de eSIM is vanaf heden verkrijgbaar bij Simyo. Overstappen naar Simyo wordt nu nog makkelijker met de digitale simkaart. Met de eSIM van Simyo maak je gebruikt van het betrouwbare KPN netwerk.

Met de eSIM meer nummers op één telefoon

Het voordeel van een eSIM is dat het super snel geregeld is, je hoeft namelijk niet meer te wachten op een simkaart die verstuurd wordt. Het enige dat je moet doen is een app installeren en vervolgens helpt Simyo je erdoorheen. Daarnaast heeft eSIM nog een voordeel dankzij eSIM heb je ruimte voor een extra simkaart, dat heet dual sim. Zo kun jij makkelijk schakelen tussen privé- en werknummer.

Een eSIM is geschikt voor de nieuwste toestellen

Alleen de nieuwste smartphones ondersteunen eSIM, het is dus slim om eerst de kijken of jouw telefoon wel voldoet. Daarom hebben ze bij Simyo een check of jouw toestel wel voldoet. Je kunt hier gemakkelijk bij Simyo controleren of jouw toestel klaar is voor eSIM.

Bestel een nieuw abonnement met eSIM

Wil jij ook het liefste vandaag nog gebruik maken van eSIM bij Simyo? Bestel dan nu een Sim Only abonnement in combinatie met eSIM tegen een zeer lage prijs. Je hebt namelijk al een Sim Only abonnement van Simyo met een eSIM vanaf slechts € 5,- per maand. Uiteraard zijn er nog veel meer opties, je kunt zelf het abonnement dat bij jou past samenstellen. Het leuke is dat je dit vaak kunt doen in combinatie met een mooie aanbieding.