Nu tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. 20,- bij HollandsNieuweWat een geweldige mobiele aanbieding is dit zeg. Tijdelijk betaal je bij HollandsNieuwe namelijk geen aansluitkosten. Dit betekent dat je direct € 20,- bespaard en dat is toch leuk mee genomen. Wacht daarom ook niet langer en neem nu een mobiel abonnement bij HollandsNieuwe. Iedereen in Nederland kent HollandsNieuwe wel en dat is ook niet zo gek ook. Je kunt hier namelijk heel voordelig een mobiel abonnement afsluiten en al helemaal nu ze deze geweldige aanbieding hebben. Wacht daarom ook niet langer en sluit nu je abonnement online af bij HollandsNieuwe en profiteer van deze lage prijs.

Geldig bij alle Sim Only en telefoon abonnementen

Dit is niet zomaar een aanbieding, hij is namelijk geldig op alle Sim Only abonnementen en mobiel abonnementen. Met andere worden al jij echt heel voordelig een mobiel abonnement wilt afsluiten dan doe je dit nu online bij HollandsNieuwe. Iedereen die al vaker een abonnement heeft genomen bij HollandsNieuwe weet dat je hier heel veel scherpe deals hebt die het zeer interessant maken om een abonnement af te sluiten. Daarom doe je er ook goed aan om nu snel het aanbod online te bekijken en jouw abonnement hier af te sluiten met € 20,- korting.

Heel veel mooie smartphones te krijgen bij HollandsNieuwe

Kies je voor een mobiel abonnement met toestel, dan heb je bij HollandsNieuwe een ruime keuze met heel veel top toestellen. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A51 of de Apple iPhone SE. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere merken verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit de merken Apple, Samsung, Sony, Nokia en Oppo. Het assortiment van HollandsNieuwe veranderd nog wel eens, je doet er dus goed aan om zo af en toe het aanbod te bekijken. Ga jij liever niet voor een abonnement met toestel? Dan kun je gaan voor een Sim Only abonnement. Het leuke is dat jij deze helemaal kunt samenstellen naar jouw wens. Zo weet je zeker dat je betaalt voor hetgeen dat je gebruikt.