Ritel de Samsung Galaxy S10 nu met kortingAltijd al opzoek geweest naar de Samsung Galaxy S10 maar vond je hem altijd te duur? Dan hebben ze bij Ritel een goede deal voor je. Nu de Samsung Galaxy S10 met 7 GB date en 120 min/sms voor slechts € 32,50 p.m.. Je betaald dan € 12,50 voor je abonnement en € 20,- voor je toestel. Dat is pas een echte telecom aanbieding van Ritel.

Nu met gratis Hoco draadloze lader pad Black

Het fijne van een Samsung Galaxy S10 is dat hij draadloos oplaadbaar is. Voor de mensen die hier nog geen gebruikt van maken zullen merken dat dit echt heel makkelijk is. Bij Ritel hebben ze nu een hele mooie aanbieding. Wanneer jij de Samsung Galaxy S10 in combinatie neemt met een abonnement krijg je er een Haco draadloze lader pad black t.w.v. € 19,99 bij. 

2 jarig T-Mobile abonnement

Wanneer je van deze deal gebruikt maakt, dan maak je ook direct gebruik van het betrouwbare Netwerk van T-Mobile. Mocht je op het zelfde adres al een T-Mobile abonnement hebben, dan krijg je 2 GB extra date en ontvang je € 2,50 korting. Profiteer dus optimaal en stap met het hele gezin over op T-Mobile.