Samsung Galaxy S20+ bij KPN met Unlimited dealBij KPN pakken ze flink uit wanneer je nu de Samsung Galaxy S20+ besteld. Je profiteert namelijk van een Unlimited deal en krijgt daarnaast gratis de Galaxy Buds+ t.w.v. € 169,-. Pre-order hem nu en krijg hem als eerst van Nederland.

De Samsung Galaxy S20+ is nu al 5G ready

Iedereen weet inmiddels wel dat het niet meer de vraag is of we 5G krijgen in Nederland maar wanneer we het krijgen. Er wordt gezegd dat 5G dit jaar al naar Nederland toe komt. Bij Samsung zijn ze daar al helemaal klaar voor en dus is de Samsung Galaxy S20+ 5G ready. Wanneer er in Nederland 5G is kun je direct hiervan gebruik maken.

Gratis Buds+ en een Unlimited abonnement voor een lage prijs

Onbeperkt bellen, sms’en en internet hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je een Unlimited abonnement afsluit bij KPN. Pre-order nu de Samsung Galaxy S20+ met Unlimited abonnement bij KPN en ontvang gratis Galaxy Buds+ t.w.v. € 169,-. De Samsung Galaxy S20+ is leverbaar vanaf 13 maart, deze actie is daarom geldig t/m 8 maart. Profiteer snel en wees de eerste in Nederland met de nieuwe Samsung Galaxy.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!