Sim Only van Budget Mobiel, alles onbeperkt voor € 20,- p.m.Hoe gaaf is dat, bij Budget Mobiel heb je onbeperkt aantal MB's, sms'jes en minuten en dat voor slechts € 20,- per maand. Dat is toch wel een hele mooie Sim Only aanbieding en dat ook nog eens op het betrouwbare KPN netwerk.

Neem een Sim Only abonnement en bespaar

Steeds meer mensen kiezen voor een Sim Only abonnement en dat is niet voor niks. Een smartphone gaat vaak langer meer dan je abonnement loopt en dus is het zonden om weer een nieuw toestel te nemen. Daarom heb je Sim Only abonnementen, je betaald dat enkel en alleen voor data, sms en bellen. Het toestel heb jij tenslotte al afbetaald en is van jou.

De beste Sim Only aanbieding bij Budget Mobiel

Omdat Sim Only zo veel gebruikt wordt op het moment zijn er ook vele aanbiedingen, de ene nog interessanter dan de ander. Maar waarom zou je al die aanbiedingen afstruinen als Budget Mobiel naar onze mening de beste aanbieding heeft. Bij hun krijg je namelijk alles onbeperkt, dus onbeperkt MB's, sms'jes en minuten en dat voor de lage prijs van slechts € 20,- per maand. Het mooie ervan is dan je het abonnement ook nog eens maandelijks kunt opzeggen. Sluit dus snel een Sim Only abonnement af bij Budget Mobiel.

Sim Only van Budget Mobiel met de betrouwbaarheid van KPN

KPN iedereen kent het netwerk en weet dat dit netwerk super stabiel en snel is. Echter zit er ook een nadeel aan KPN en dat is dat ze vrij prijzig zijn, helaas kan niet iedereen dat betalen. Gelukkig heb je ook bedrijven als Budget Mobiel, zij maken gebruik van het KPN netwerk en bieden jou dit aan tegen een super lage prijs. Er is geen reden om nog langer te twijfelen, stap nu over naar Budget Mobiel en maak gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.