Sim Only van Youfone nu met dubbele dataSim Only van Youfone nu tijdelijk dubbele data. Dat betekent dat je wanneer je nu kiest voor 3GB data dat je er tijdelijk 3GB data gratis bij krijgt zolang je abonnement loopt. Wacht dus niet langer en sluit nu snel dit geweldige abonnement af. Gratis data wie wordt daar nu niet blij van? Eigenlijk iedereen wel toch? Bij Youfone is dat nu het geval, wanneer je nu kiest voor een Sim Only abonnement. Jij kunt bij Youfone kiezen uit verschillende Sim Only abonnementen, zo is er altijd een abonnement die bij jou past. 

Kies nu het Sim Only abonnement dat bij jou past

Nu is het zo dat niet iedereen een Sim Only abonnement van 3GB wilt hebben, daarom heb je bij Youfone keuze uit verschillende mogelijkheden. Op deze manier is er altijd een Sim Only abonnement dat bij jou past. Je kunt bij Youfone kiezen uit de volgende abonnementen:

  • Geen data
  • 500MB + 500MB gratis
  • 1GB + 1GB gratis
  • 2GB + 2GB gratis
  • 3GB + 3GB gratis
  • 5GB + 5GB gratis
  • 8GB + 8GB gratis

Zoals je ziet is er echt een ruime keuze waardoor er altijd wel een abonnement voor jou bij zit. Daarnaast kun je kiezen uit onbeperkt bellen en sms'en of 200 belminuten. Bel jij dus bijna nooit, dan doe je er goed aan om te kiezen voor 200 belminuten. Stel je kiest nu voor 3GB data + 3GB data gratis en onbeperkt bellen en sms'en dat betaal je slechts € 12,- per maand.

Youfone en het betrouwbare KPN netwerk

Zoals bij de meeste bekend heeft Youfone geen eigen netwerk maar maken ze gebruik van het KPN netwerk. Iedereen weet dat het netwerk van KPN super stabiel en daarnaast ook nog eens razend snel is. Het is daarom ook zeker aan te raden om nu over te stappen naar Youfone en gebruik te maken van deze aanbieding. Bij Youfone hebben ze wel vaker de actie met dubbele data en inmiddels weet iedereen dat deze aanbieding elke keer weer super populair is. Wacht daarom niet langer en maak nu snel de overstap en profiteer.