T-Mobile Go Unlimited onbeperkt internet, bellen en smsNeem nu een onbeperkt data abonnement bij T-Mobile voor slechts € 35,- per maand. Hierdoor kun jij nooit meer over je bundel heen gaan en dat betekent niet langer meer paniek wanneer je data bijna op is, zo mis je geen moment meer. Maar dit is niet alles, je kunt ook nog 18GB data per maand binnen de EU gebruiken. Zo ben jij ook online wanneer je op vakantie gaat.

Kies voor T-Mobile Unlimited Plus en ben 5G Ready

Heb jij een smartphone die al 5G ready is dan is het slim om nu het Unlimited Plus abonnement van T-Mobile te nemen. Met dit abonnement ben jij 5G ready zodat je straks direct toegang hebt tot het 5G-netwerk. Dit 5G abonnement kost slechts € 2,50 extra. Je betaalt dus maar € 37,50 voor supersnel internet waar je maar bent. 

Je kunt zowel het T-Mobile Unlimited als Unlimited Plus met of zonder toestel nemen. Zo kun je kiezen voor een Sim Only abonnement of voor een mobiel abonnement met toestel.  De volgende smartphones biedt T-Mobile op moment van schrijven aan die 5G ready zijn:

  • Samsung Galaxy S20, S20 Ultra & S20 Plus
  • OnePlus 8 Pro
  • OPPO Find X2 Pro
  • OPPO Find X2

Zo zie je maar, er zijn enkele zeer nieuwe en interessante smartphones die al klaar zijn om over te gaan op het 5G-netwerk. Wanneer jij dus een van deze toestellen hebt of gaat nemen is het zeker de moeite waard om nu het Unlimited Plus abonnement van T-Mobile te nemen. 

Supersnel internet voor slechts € 37,50

Ken je dat, je hebt nu 4G en ondanks dat dit al snel is moet je toch nog wachten voor het filmpje op YouTube geladen is of tot je die leuke post van een vriend kan lezen. Met het 5G-netwerk is dit voorbij, dit is namelijk zo snel dat wachten niet meer hoeft. Voor je het weet is het complete filmpje te bekijken, je opent hem, drukt op play en hij start direct. Dat is het voordeel van 5G, jij hebt overal in Nederland het snelste van het snelste. Uiteraard is het op dit moment nog niet beschikbaar, maar het gaat snel komen. Een goede reden dus om Unlimited Plus van T-Mobile te nemen.