T-Mobile vanaf heden is de iPhone SE leverbaarBen jij hard toe aan een nieuwe Smartphone? Dan is de nieuwe iPhone SE 2020 een echte aanrader voor jou, dit toestel is namelijk super goed maar ook erg goedkoop. Het gaat hier om de goedkoopste iPhone van dit moment. De iPhone SE 2020 is vanaf vandaag 24 april 2020 leverbaar in Nederland. Wanneer jij dus een nieuwe smartphone wilt hebben is deze iPhone echt een toestel om te overwegen.

Meer dan verwacht, voor minder dan je dacht

Als wij van Top-aanbiedingen je zeggen dat de nieuwe iPhone SE voorzien is van dezelfde processor als die van de iPhone 11 maar op dit moment wel het goedkoopste toestel van iPhone is. Dan zul je dit even moeten laten bezinken, maar het is toch echt zo. Iedereen kent nog wel de iPhone SE uit 2016, is wat toen een zeer populair toestel en dus brengt Apple 4 jaar later de opvolger uit. De nieuwe iPhone SE is een stuk groter dan zijn voorganger, je kunt het formaat vergelijken met de iPhone 8. Wil jij dus ook een iPhone hebben tegen een laag bedrag, dan is de iPhone SE het toestel dat jij zoekt.

De iPhone SE met mobiel abonnement van T-Mobile

Iedereen kent het mobiele netwerk van T-Mobile, dit netwerk is betrouwbaar, stabiel en supersnel. Het is daarom zeker de moeite waard om een mobiel abonnement bij T-Mobile te nemen, doe je dit in combinatie met de iPhone SE dan hebt je een Topaanbieding te pakken. Ben jij dus fan van iPhone maar vind je de andere modellen te duur, neem dan nu een mobiel abonnement met de iPhone SE bij T-Mobile.