Tele2 20GB & 200 bel/sms 24 maanden deal € 17,- p.m.Bij Tele2 hebben ze nu wel een heel voordelig Sim Only abonnement, je krijgt namelijk 20GB date, 200 belminuten of sms'jes voor slechts € 17,- per maand. Dit is een SimOnly abonnement van 24 maanden, mooie deal dachten wij zo. Soms heb je van die aanbiedingen waarbij je denkt dit is echt een top actie. Deze van Tele2 is er één, ondanks dat je maar € 1,- korting krijgt per maand is deze deal gewoon superscherp.

Sim Only abonnement voor slecht € 17,- p.m.

Sim Only abonnementen zijn helemaal in tegenwoordig en dat is niet zomaar. Vaak is je telefoon nog gewoon goed op het moment dat je abonnement afloopt, waarom zou je dan een nieuw toestel willen. Met een SimOnly abonnement behoud jij je huidige telefoon en krijg je alleen een abonnement om te internetten en bellen. Deze Sim Only abonnementen zijn een stuk goedkoper dan een abonnement met toestel en dat is natuurlijk logisch. Omdat jij geen toestel erbij krijgt hoef je hier natuurlijk niet voor te betalen, dit kan je al snel tientallen euro's per maand schelen. 

20GB data bij SimOnly van Tele2

Iedereen zit enkele uren per dag op zijn telefoon, hetgeen dat we het meeste doen is internetten. Dit komt omdat bijna alle draaien op internet, bijvoorbeeld socialmedia. Want ja wie zit er tegenwoordig niet op Facebook, Instagram of Tik Tok? Voor al deze socialmedia kanalen heb je internet nodig. Daarom is dit abonnement van Tele2 een echte aanrader, je krijgt namelijk 20GB date en geloof ons dat is echt heel veel. Zo kun jij uren per dag internetten op je telefoon en wanneer je thuis overgaat op Wifi heb je het helemaal goed voor elkaar want dan kost het je alleen buiten de deur data.