Tele2 nu geen aansluitkosten bij Sim Only UnlimitedWat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij Tele2, tijdelijk betaal je namelijk geen aansluitkosten bij een Sim Only Unlimited abonnement. Hierdoor bespaar je direct € 20,- en dat is toch mooi mee genomen. Wacht echter niet te lang want deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig. Daarom doe je er goed aan om nu snel te profiteren van deze te gekke aanbieding door een Sim Only Unlimited abonnement af te sluiten. Het mooie van dit Sim Only abonnement is dat jij voor een schandalig lage prijs een abonnement hebt en dat is nu net wat iedereen wilt. Je hebt namelijk alles onbeperkt en dat voor maar € 25,- per maand. Dit is natuurlijk niks voor wat je krijgt.

Heel veel voordelen bij dit Sim Only Unlimited abonnement

Het leuke van dit abonnement van Tele2 is dat jij echt heel voordelig kunt internetten, bellen en sms'en. Je betaalt namelijk maar € 25,- per maand en dat voor een contract van 2 jaar. Dit is dan ook op dit moment de beste aanbieding die Tele2 heeft. Je doet er dan ook goed aan om hier gebruik van de maken door nu snel een mobiel abonnement af te sluiten bij Tele2. Maar een SimOnly abonnement van Tele2 heeft nog meer voordelen, zo heb je gratis nummerbehoud, gratis verzending, eenvoudig retourneren en je kiest zelf een aflevermoment. Dit zijn allemaal extra voordelen die toch wel heel erg fijn zijn. Waar wacht je dus nog op, sluit nu snel dit abonnement van Tele2 af en profiteer van de € 20,- voordeel.

Tele2 heeft een super snel en stabiel netwerk

Natuurlijk is een hoge korting geweldig, maar iedereen snapt dat het wel van groot belang is dat jij snel en stabiel internet hebt. Gelukkig kunnen we stellen dat het netwerk van Tele2 dit levert aan jou. Jij kun dus lekker snel internetten waar je ook maar bent. Combineer je dat met de huidige aanbieding dan is Tele2 misschien wel de beste provider van dit moment. Daarom doe je er goed aan om nu gebruik te maken van deze Tele2 aanbieding want hij is maar geldig t/m 01-11-2020. Voor je het weet is de aanbieding dus verlopen en grijp je mis.