Youfone Sim Only nu geen aansluitkostenTijdelijk profiteer je van een geweldige Topaanbieding bij Youfone. Je betaald bij het afsluiten van een Sim Only abonnement nu geen aansluitkosten ter waarde van € 15,-! Stap dus snel over naar één van de Sim Only abonnementen van Youfone.

Kies voor Sim Only en bespaar

Wanneer je nog een telefoon hebt die het super goed doet is het zonde van je geld om een nieuwe abonnement af te sluiten met toestel. Gelukkig snappen ze dat ook bij Youfone en daarom kun je daar Sim Only abonnementen afsluiten, hierdoor bespaar je maandelijks een hoop geld. Wanneer je nu een Sim Only abonnement afsluit bij Youfone betaal je tijdelijk geen aansluit kosten. Normaal gesproken zijn de kosten voor een aansluiting € 15,-, dit is dus een snel verdiend voordeel.

Ook wanneer je een nieuw toestel nodig hebt is het slim om eens te kijken naar de prijs van een los toestel en een Sim Only abonnement. In dit geval kun je namelijk ook vaak veel geld besparen.

5GB + onbeperkt bellen € 11,- per maand

Sluit je nu een Sim Only abonnement af bij Youfone dan weet je zeker dat je niet teveel betaald. Naast de € 15,- voordeel betaal je maar € 11,- per maand. Je krijgt hiervoor 5GB aan internet en je kunt onbeperkt bellen. Dan is nog eens een goedkoop Sim Only abonnement.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!