ANWB slippers voor maar € 9,99! Koop ze nu snel onlineBen jij ook helemaal gek van de ANWB? Dan is dit echt iets voor jou, ze hebben nu namelijk slippers in het assortiment die je kunt kopen voor slechts € 9,99! Dit is natuurlijk fantastisch, reden genoeg dus om nu snel te profiteren van deze geweldige deal. Deze slippers van de ANWB zijn natuurlijk perfect voor op de camping. Ieder jaar gaan er heel veel mensen naar de camping toe en dan is het wel zo fijn als je slippers hebt voor onder de douch of bij het zwembad. Deze slippers van de ANWB zijn daar echt perfect voor. Uiteraard zijn de ook goed te gebruiken wanneer je ergens all inclusief zit.

Ja, da's andere koek dan die afritsbroek

Bij de ANWB dachten ze we moeten een keer met iets nieuws komen en dus kwamen ze met deze koele slippers. Deze ANWB slippers zijn een tikje retro en dat maakt ze juist zo leuk. Deze slippers zijn echt gemaakt voor de mensen die naar de camping gaan, de rechter slipper is namelijk voorzien van een vakje. Dit vakje is er speciaal voor je douchemuntje, deze past daar namelijk perfect in. Verder zijn de slippers voorzien van een heerlijk zacht voetbed zodat jij er lekker op kunt lopen. Dat is natuurlijk niet bepaald onbelangrijk want hierdoor zitten ze megalekker en krijg jij geen last van je voeten tijdens het wandelen.

Ook bijpassende ANWB sokken verkrijgbaar

Bij leuke slippers horen natuurlijk ook lekkere sokken. Je loopt misschien niet over de camping met je sokken in je slippers maar toch is het wel lekker als jij even je tent uit moet en het al wat kouder is.. Deze ANWB sokken zijn gemaakt van ademend katoen hierdoor kunnen je voeten rekenen op een koel zomerbriesje. De sokken zitten per twee verpakt, zo krijg je één paar gele en één paar witte sokken. Ook deze sokken koop je voor slechts € 9,99, perfect dus om als set te kopen. Zo ben jij helemaal klaar voor die welverdiende vakantie.

Het zijn limited editions, dus je snapt 'm wel... GO!

Zowel de sokken als de slippers worden slechts éénmalig gemaakt. Het gaat hier dus om Limited editions. Verder is het goed om te weten dat je ze alleen voor € 9,99 kunt kopen op het moment dat jij een ANWB lid bent. Ben je dit niet dan betaal je slechts € 12,99 voor zowel de slippers als de sokken. De verwachting is dat beide heel erg hard zullen gaan, wil je dus niet mis grijpen dan doe je er goed aan om zo snel mogelijk te profiteren. Zo weet jij zeker dat jij straks deze nieuwe ANWB slippers en sokken hebt.