4 1 1 1 1 1 4.00 Ster (4 Stemmen)

TopDeals bij vanHaren tot wel 50% kortingBij vanHaren zijn ze gek op schoenen en accessoires, zoals rugzakken en sokken. Deze liefde delen ze graag met je met een uitgebreide collectie schoenen voor het hele gezin. Of je nu een fashionista bent met een schoenentik of regelmatig te maken hebt met de groeispurt van je kind(eren), van schoenen krijg je nooit genoeg. Daarom staat vanHaren voor grote merken en kleine prijzen. En als je de website van vanHaren regelmatig bezoekt, heb jij misschien ook nog het geluk dat jouw favoriete schoenen voorbij komen als Topdeal.

Iedere twee weken nieuwe Topdeals

Elke twee weken staan er nieuwe Topdeals voor je klaar in de folder en op de website van vanHaren. De kortingen op schoenen en accessoires lopen op van 20% tot wel 50%. Waanzinnig toch?! Mis ze niet en houd de website in de gaten voor of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zelfs wie niet van shoppen houdt, wordt hier vrolijk van.

Weken lang vele topaanbiedingen

Wie dacht dat de TopDeals bij vanHaren van korte duur zijn heeft het fout. Deze geweldige aanbieding loopt namelijk tot half mei. Tijdens deze lange periode vind je elke 2 weken nieuwe TopDeals. Wees er elke keer snel bij want op is op!