Vivian Hoorn badmode exclusief bij HunkemöllerDit keer even geen aanbieding maar wel goed nieuws voor de dames onder ons. Bij Hunkemöller hebben ze namelijk een exclusieve badmode lijn van Vivian Hoorn. Shop daarom nu de leukste en de nieuwste badmode online bij Hunkemöller. Al jarenlang is Hunkemöller het adres waar vele vrouwen hun lingerie en badmode shoppen. Dit komt uiteraard door de unieke collecties, de scherpe prijzen en de mooiste aanbiedingen. Dit keer gaat het om een unieke collectie, want de collectie van Vivian Hoorn kun je nergens anders vinden. Bekijk daarom zeker dit aanbod zodat je weer de nieuwste badmode in huis haalt

Badpakken, bikini's en nog meer in deze gave collectie

Iedere collectie van Hunkemöller is weer de moeite waard, zo ook deze collectie van Vivian Hoorn. Deze badmode collectie is super voordelig en ook nog eens trendy om te zien. Jij gaat je als vrouw zeker sexy voelen met deze badmode en dat is nu net wat ze bij Hunkemöller juist willen. Want is het niet zo dat iedere vrouw het verdient zich sexy te voelen? Op het moment van schrijven van dit artikel bestaat deze collectie uit 33 verschillende producten. Het leuke van deze collectie is dat je heel veel los kunt kopen. Vind jij bijvoorbeeld het bikini topje wel leuk maar het bikini broekje niet? Dan kun je ervoor kiezen om alleen het bikini topje te kopen.

Wie is Vivian Hoorn nu eigenlijk

Voor de mensen die Vivian Hoorn kennen weten als geen ander dat ze gewoon geweldig is. Naast dat ze er perfect uit ziet is ze ook nog een super grappig en gezellig. Vele bekende merken en magazines waaronder Hunkemöller zijn al een samenwerking met haar aangegaan. Dat is natuurlijk goed nieuws voor jou van daardoor is deze geweldige collectie ontstaan. Vivian heeft twee verschillende Instagram accounts, het gaat hier om @jaqueline_timemachine en @vivianhoorn het laatste account is haar normale account. De Jaquline Timemachine laat zien dat Vivian Hoorn wel in is voor een lolletje.

Hoe dan ook, bekijk nu deze exclusieve badmode collectie van Hunkemöller en Vivian Hoorn en shop ze direct online.