Eye Fashion alle zonnebrillen met 15% kortingBij Eye Fashion hebben ze het hele jaar door een supermooie aanbieding. Je krijgt namelijk altijd 15% korting op alle zonnebrillen van heel veel topmerken zoals Ray Ban, Emporio Armani, Serengeti, Liu Jo, Persol en nog veel meer.

Het hele jaar door dragen we zonnebrillen, uiteraard worden ze het meeste gedragen in de zomer. Echter als het winter is en de zon staat laag is het wel zo veilig als je in de auto zit om een zonnebril op te doen. Bij Eye Fashion hebben ze een heel groot assortiment met allemaal zonnebrillen van verschillende topmerken die je gemakkelijk online kunt bestellen.

Koop zonnebrillen voor het hele gezin

Bij Eye Fashion hebben ze voor iedereen een zonnebril, zo kun jij er in één keer voor het hele gezin shoppen wel zo gemakkelijk. Zeker wanneer je de zonnebrillen ook nog eens kunt kopen met 15% korting. Toch wel leuk zonnebrillen kopen bij Eye Fashion. Erg populair bij Eye Fashion is het volgende:

  • Zonnebrillen heren
  • Zonnebril Ray Ban
  • Zonnebril Polaroid
  • Zonnebril dames
  • Zonnebril rond

Het is dus zeker slim om hierop te zoeken bij Eye Fashion zodat je kunt kiezen uit een mooi assortiment met zonnebrillen.

Alle merken zonnebrillen bij Eye Fashion

Ben jij iemand die graag een zonnebril heeft van een bepaald merk? Dan hebben wij goed nieuws voor je, bij Eye Fashion hebben ze namelijk heel veel bekende merken. De volgende merken zijn allemaal verkrijgbaar bij Eye Fashion: Calvin Klein, Carrera, Emporio Armani, Eschenbach, Esprit, Inface, UNVU, Lio JO, Nifties, Oakley, Persol, Polaroid, Prego, Ray-Ban, Red Bull, Serengeti en Sinner. Zo zie je maar, dat zijn allemaal mooie merken die zeker de moeite waard zijn.

De aanbieding van 15% korting op alle zonnebrillen is alleen online geldig, wanneer je er één koop in één van de winkels van Eye Fashion krijg je dus geen korting. Reden genoeg dus om vandaag nog een nieuwe zonnebril te kopen op Eye-fashion.nl.