Monuta voordelig een uitvaartverzekering afsluiten! Bereken je premie

Zoek je een uitvaartverzekering, dan is Monuta de uitvaartverzekeraar voor jou

De kans dat je er nog niet over nadenkt is erg groot, maar een uitvaartverzekering is toch iets dat je goed kunt gebruiken. Op deze manier blijven jouw nabestaanden namelijk niet achter met een grote rekening. Dit is natuurlijk wat jij maar al te graag wilt en daarom doe je er goed aan om nu snel een uitvaartverzekering af te sluiten bij Monuta. Er zijn in Nederland meerdere uitvaartverzekeraars, Monuta is er daar één van en die is ook nog eens erg bekend. Monuta is er voor iedereen die een goed afscheid wil hebben. Je doet er dan ook goed aan om nu snel een verzekering af te sluiten bij Monuta. Sluit dus nu voordelig een verzekering online af en ga zo voor een goed en mooi afscheid.

 

Een bijzonder afscheid, bereid je voor

Iedereen wilt natuurlijk een goed afscheid hebben, daarom doe je er goed aan om je eigen uitvaartwensen vast te leggen. Dit is iets waar jij misschien nog niet mee bezig bent echter is het wel aan te raden om hier alvast over na te denken en het vast te leggen. Het belangrijkste is natuurlijk om te kiezen of jij begraven of gecremeerd wilt worden. Maar er is meer wat jij kunt vastleggen, denk hierbij aan opbaren, kist, rouwkaart, bloemen, vervoer, locatie & plechtigheid, muziek, gedichten & toespraken, eten & drinken, laatste rustplaats en herdenking. Natuurlijk zijn er ook nog andere dingen die jij vast kunt leggen. Zo weten jouw nabestaanden exact wat jij wilt en dat is voor hen ook direct een stuk makkelijker. Dit alles kun je natuurlijk gewoon doen bij Monuta.

Zie direct wat jouw uitvaart kost met je wensen

Nu je precies weet wat jouw wensen zijn weet je ook de geschatte kosten. Zo weet je precies of jij goed verzekerd bent of voor welk bedrag jij je moet gaan verzekeren. Dat is nu net wat je natuurlijk wilt, want je wilt niet onderverzekerd zijn maar ook zeker niet over verzekerd. Gelukkig hoeft dit dus niet, een extra reden dus om nu al na te denken over jouw wensen. Goed om te weten is dat het wel geschatte kosten zijn, de kosten kunnen namelijk verschillen per regio. Hoe meer jij zelf weet hoe nauwkeuriger het is. Wacht dus niet langer en leg nu jouw wensen vast en sluit de juiste uitvaartverzekering af bij Monuta.

Bereken nu je premie en sluit je uitvaartverzekering af bij Monuta

Heb jij besloten en ga jij jouw uitvaartverzekering afsluiten bij Monuta? Dan is dit het moment om jouw premie te berekenen, dit kun je heel gemakkelijk en snel doen bij Monuta. Goed om te weten is dat kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd zijn. Hier hoef jij je dus even geen zorgen over te maken. Heb jij jouw premie berekend dat kun je de verzekering direct online afsluiten. Daarnaast kun je hem ook altijd online aanpassen, dat is het gemak van Monuta. Wil jij dus ook een goed gevoel? Kies dan voor Monuta.