Mr Been handgemaakte, persoonlijke en leren producten van top kwaliteit

Mooie leren handgemaakte producten bij Mr Been

Wanneer je producten wilt van hoge kwaliteit en het liefste ook nog van leer, dan zit je goed bij Mr Been. Zij hebben namelijk een groot assortiment met leren producten en deze worden ook nog eens handgemaakt in eigen huis. Mr Been is een familiebedrijf dat in 1952 is gestart met bijoux en dames ceintuurs. Inmiddels richten ze zich op ambachtelijke leerverwerking.

De 4de generatie is inmiddels aan het roer en ze zijn direct een andere weg ingeslagen. Door zich te focussen op luxe leren producten gaan ze weg ui de massa productie. Alle producten worden met de hand gemaakt in de atelier van Mr Been dat zich heeft gevestigd in Wormerveer. Vele machines worden al vele generaties gebruikt, dit zijn dus echt oude machines. Toch moderniseert het bedrijf zich hard en door deze 2 werelden te combineren hebben ze oude ambachtelijke leer verwerking dat online verkocht wordt.

 

Heel veel leren producten voor koken & BBQ

Wanneer jij veel kookt of juist vaak de BBQ aansteekt is het wel fijn om gebruik te kunnen maken van kwaliteit producten. Gelukkig hebben ze dit bij Mr Been. Zo kun je leren schorten, houten snijplanken met leren handgreep, leren ovenwanten en leren messenhouder krijgen bij Mr Been. Omdat alles handgemaakt wordt en het van hoge kwaliteit is zijn het niet de voordeligste producten. Echter wanneer je een product hebt van Mr Been kun je ervan uitgaan dat je het jarenlang kunt gebruiken. Bekijk daarom ook het hele assortiment met Koken & BBQ op Mrbeen.nl.

Leren producten voor in je interieur bij Mr Been

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen leren producten in hun interieur, dit komt omdat dit helemaal hip is. Daarom hebben ze bij Mr Been een groot assortiment met interieurproducten allemaal handgemaakt en van leer. Denk hierbij aan producten als leren handgrepen voor op een kast of in de keuken maar ook aan leren lampen voor boven de eettafel. Deze producten worden gemaakt van plantaardig gelooid leer, dat is beter voor het milieu en zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling. Er wordt bij Mr Been gebruik gemaakt van 4 leersoorten: Sally, New Jersey, Arragona en Mali. Ook een superleuke aanrader zijn de wijnrekken met leer.

Mr Been geeft een origineel en persoonlijk cadeau

Hoe leuk is het om een origineel en vooral persoonlijk cadeau te geven? Bij Mr Been kan dit, zij hebben namelijk de mogelijkheid om verschillende producten te personaliseren. Zo kun je o.a. een persoonlijke tekst of een logo op een leren schort, onderzetter of snijplank laten zetten. Hierdoor wordt dit toch al unieke leren product nog leuker om te geven. Ook kun je leren notitieboekjes eigen maken door hier iets leuks op de laten graveren. Dit doen ze door het in het leer te branden, zo weet je ook zeker dat het goed blijft op langer termijn.

Ben jij overtuigd? Bekijk vandaag nog het complete assortiment online bij Mr Been en koop de leukste leren producten die ook nog eens handgemaakt zijn. Ga dus snel naar de website en koop daar persoonlijke en handgemaakte items van top kwaliteit. Voor alle items geldt ook nog eens gratis verzending. Bekijk nu dus snel het grote aanbod met artikelen op de website van Mr. Been.