5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (2 Stemmen)

Films, games en muziek 3 halen 2 betalenGamers, film en muziek liefhebbers opgelet. Eén van de Mega Deals van Mediamarkt voor deze week is speciaal voor jullie. Op alle films, muziek en games geldt namelijk 3 halen 2 betalen. De goedkoopste krijg je gratis en de aanbieding geldt op het gehele assortiment. Hier een aantal artikelen die zeker de moeite waard zijn om nu te kopen tijdens deze fantastische MEGA DEAL van de Mediamarkt!

Call of Duty: WWII

Na maandenlange speculatie is het officieel: Call of Duty gaat terug naar de roots van de megapopulaire franchise. In Call of Duty: WWII ga je het gevecht aan in de Tweede Wereldoorlog, voor het eerst in 9 jaar!

Game of Thrones - Seizoen 7

Als blijkt dat de aanval uit het noorden heftiger is dan aanvankelijk werd gedacht, is het aan de Night's Watch om samenwerking te zoeken met partijen die zij liever mijden.

Ed Sheeran - Divide (Deluxe Edition)

Deze Deluxe-uitgave bevat 4 extra nummers! Wereldwijd bekende superster Ed Sheeran blijft geschiedenis schrijven. Met zijn twee record-brekende comeback singles - “Shape Of You” en “Castle On The Hill” – heeft Ed Sheeran de details bevestigd over zijn langverwachte nieuwe album ÷ (uitgesproken als “DIVIDE”).

Deze actie is verlopen!