Aladdin bekijk je nu op Disney+, de streamingdienst van NLHeb jij als een abonnement bij Disney+? Nee nog niet, neem dan nu een abonnement en bekijk direct de film Aladdin! Deze film moet je gewoon zien, hij is leuk voor het hele gezin.

Deze live-action film is een bewerkte film van de populaire animatie film van Aladdin. De film is in 2019 uitgebracht en staat dus al enige tijd op Disney+. Ben jij een echte Disney fan, dan is het zeker de moeite waard om deze gaven film te bekijken.

Kijk de eerste 7 dagen gratis naar Disney plus

Neem je nu een abonnement van Disney+ dan kun je de eerste 7 dagen gratis genieten van vele films en tv-series. Het aanbod van Disney Plus is super breed, naast de gave films Aladdin zijn er dus nog vele meer films en series die je zeker moet zien. Het aanbod is zo groot dat de 7 dagen gratis bij lange na niet lang genoeg is. Gelukkig is een abonnement van Disney+ super voordelig, voor € 6,99 per maand heb jij namelijk al een abonnement. Ben jij bereid om in één keer een abonnement voor een hele jaar af te nemen, dan betaal je in één keer slechts € 69,99. Zo kun jij super goedkoop onbeperkt genieten van vele uren aan films en series.

Terug naar de film Aladdin, de film voor iedereen

Waar de animatie film van Aladdin vooral voor de kinderen was is de live action film een aanrader voor iedereen. Deze film is namelijk nog spannender, je beleeft de spanning van de straatrat Aladdin. Met deze film genieten niet alleen je kinderen, waarschijnlijk zit ook jij op het puntje van je stoel. Dit niet alleen omdat hij spannend is, maar ook omdat het een super gave film is. Hij is namelijk geweldig mooi opgenomen en binnen de korte keren heb jij het gevoel dat je zelf in het verhaal zit. Wil jij dus genieten van een geweldige film, meld je dan nu aan voor Disney+ en geniet van de eerste 7 dagen gratis kijken.